Lätkätuplaus: SaPKo voittaa Mestiksen mestaruuden

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus eteni viime viikolla kuudenteen päivään asti, jolloin Ottawa ja Boston murskasivat unelman maalinpääsystä. Nyt nälkä on kasvanut sen verran suureksi, että homma viedään maaliin.

Pelikuponki #1:

Kiekko-Vantaa – SaPKo

Mestiksen finaalisarja on ensimmäistä kertaa katkolla maanantai-iltana Vantaalla, sillä ottelusarjan kaikki kolme kohtaamista ovat menneet SaPKon hyväksi. Savonlinnalaisjoukkue ei ole hävinnyt pudotuspeleissä vielä ainuttakaan kamppailua, joten Kiekko-Vantaa on melko tekemättömän paikan edessä. SaPKon pelaaminen on laadukasta joka puolella kaukaloa ja joukkue puksuttaa varmasti voittoihin. Mestaruus ratkeaa tänään.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Muista Coolbetin viikoittainen tuplauskampanja, jossa tarjolla on 2000€ Jackpot-voitto! Mukaan mehevään kampanjaan pääset TÄSTÄ LINKISTÄ!

Pelikuponki #2:

Nashville – Chicago

Nashville on aiheuttamassa todellista yllätystä, sillä joukkue haki Chigacosta kaksi vierasvoittoa. Nashville ylivoimainen sankari oli Pekka Rinne, joka piti molemmissa kamppailuissa nollapelin. Rinne on niin kuuma tällä hetkellä, että Chigacolle voi luvata erittäin tuskaista iltapuhdetta. Nashville puolustaa myös todella hyvin, joten vähämaalinen peli tiedossa.

Toronto – Washington

Toronto onnistui varmasti tavoitteessaan, sillä joukkue haki yhden vierasvoiton Washingtonista ja nappasi kotiedun itselleen. Joukkueiden molemmat ottelut venyivät aina jatkoajalle asti, joten tiukkaa vääntöä on luvassa myös ensi yönä. Washingtonin hyökkäys on sitä tasoa, että joukkue onnistuu luomaan pelistä toiseen ison määrän maalipaikkoja. Torontokin on enemmän hyökkäykseen satsaava joukkue ja puolustuksessa on vieläpä suuria poissaoloja. Viime ottelussa pahannäköisesti jalkansa taittanut Roman Polak on paha menetys kotijoukkueelle. Laitetaan lapulle yli 3,5 maalia.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #3:

Zug – Bern

Sveitsin finaalisarja on ensimmäistä kertaa katkolla, sillä Bern johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2. Zug on kuitenkin erittäin kova kotijoukkue ja tunnelma hallissa tulee olemaan korvia huumaava. Kotietu onkin iso ase tänä iltana, sillä vastakkain ovat kaksi todella kovaa kotijoukkuetta. Tämä sarja tulee etenemään seitsemänteen otteluun. Otetaan kuitenkin varman päälle ja laitetaan lapulle 1X.

Slovakia U18 – Latvia U18

Slovakia on kärsinyt yhden maalin tappiot niin Suomelle,  Sveitsille kuin Kanadallekin. Nyt vastaan asettuu kuitenkin lohkon selvästi heikoin joukkue. Latvia on päästänyt kolmeen kamppailuun peräti 15 maalia ja joukkueella on alla 2-7-tappio Suomelle. Slovakia on selvästi laadukkaampi nippu ja kotiyleisön tuki takaa sen, että taululla on selvä kotivoitto. Saletti Slovakia.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

NordicBetilla käynnistyy tänään NordicBetSnowBall-kisa, jossa palkintona on kahden hengen matka FA Cupin finaaliin! Ohjeet kisaan löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!