Lätkätuplaus: SaPKo jatkaa voittojen tiellä Mestiksen finaaleissa

Lätkätuplaus / Laitataklaus.com

Lätkätuplaus aiheutti jälleen suurta jännitystä perjantaina, sillä varsinkin KHL-kohdetta jouduttiin jännittämään aivan tosissaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja tuplaus jatkuu myös lauantaina.

Lätkätuplaus:

SaPKo – Kiekko-Vantaa

SaPKo johtaa Mestiksen finaalisarjaa voitoin 2-0. Joukkueen meno perjantai-iltana Vantaalla oli hyytävää eikä Kiekko-Vantaalle jäänyt mitään mahdollisuuksia. Savonlinnalaisjoukkue ei ole hävinnyt ainuttakaan ottelua vielä pudotuspeleissä, joten voidaankin puhua selvästi Mestiksen parhaimmista joukkueesta. Kiekko-Vantaa teki loistavan suorituksen selvitessään finaaleihin, mutta nyt joukkueen eväät alkavat olla syötynä. SaPKo ottaa kolmannen kiinnityksen.

Ottawa – Boston

Joukkueiden ensimmäinen ottelu päättyi Bostonin voittoon lukemin 2-1. Avauspeli olikin odotetusti vähämaalinen, sillä molempien tolppien välistä löytyvät laadukkaat maalivahdit. Myös aikaisemmat keskinäiset tällä kaudella ovat olleet erittäin tiukkoja ja vähämaalisia vääntöjä. Kumpikaan tuskin lähtee mihinkään sirkusiloitteluun tänäkään iltana, joten maaleja ei montaa nähdä. Lapulle alle 5,5 maalia.

Coolbetin 150€ bonus talteen!