Lätkätuplaus: SHL:llä ja Mestiksellä viikko käyntiin

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus käynnistyy maanantaina Mestiksen pudotuspeleillä ja karsintasarjalla sekä Ruotsin SHL:n pudotuspeleillä.

Pelikuponki #1:

Jokipojat – K-Vantaa

K-Vantaa on ollut todella kovassa tikissä pudotuspelit ja johtaakin ottelusarjaa voitoin 3-0. Varsinkin Jokereista saapuneet Frank Gymer, Atte Mäkinen ja Juho Rautanen ovat olleet todellisia vahvistuksia ja kolmikolta on nähty myös tehoja hyvällä tahdilla. Vantaalaisjoukkueen vire on sitä luokkaa, että Jokipojille koittaa kesäloma.

KeuPa HT – SaPKo

SaPKo on napannut nimiinsä kaikki kolme ottelua, joten joukkue voi pistää sarjan pakettiin tänä iltana. KeuPa on tehnyt miehekkään suorituksen, mutta SaPKo on ollut sen tarvittavan askeleen edellä. Kotijoukkueen usko on varmasti koetuksella ja SaPKo haluaa varmasti varmistaa paikan Mestiksen välieriin. Vieraiden materiaali on selvästi kovempi, joten eiköhän tänään KeuPan pelit tältä kaudelta ole ohitse.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Pelikuponki #2:

Brynäs – Linköping

Brynäs aloitti pudotuspelit 6-0-voitolla Linköpingistä, joten kotietu tuli ryöstettyä jo avausottelussa. Brynäs on myös ollut kotona viime aikoina kova, koska viidestä viime pelistä kasassa on neljä voittoa. Ennakkoasetelmat sarjaan olivat tasaiset, mutta Brynäsin vakuuttava esitys käänsi vaakakuppia sinne suuntaan. Nyt joukkueen puolella on myös kotietu, joten kotivoittoa lapulle.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #3:

Färjestad – HV-71

Joukkueiden välinen pudotuspelisarja lähti käyntiin HV-71:n 3-1-voitolla. Varsinkin vieraiden puolustuspelaaminen on toiminut jo pidemmän aikaa loistavasti, joten joukkueella on kaikki mahdollisuudet mennä todella pitkälle tällä kaudella. Färjestadin kotietu tasaa lähtökohtia illan kamppailuun. Ottelusta on odotettavissa vähämaalinen ja tasainen vääntö. Alle 5,5 maalia on hyvä valinta tuplaukseen.

JYP-Akatemia – Ketterä

JYP-Akatemia aloitti karsintasarjan 3-1-voitolla Hokista. Sen sijaan Ketterä on hävinnyt molemmat ottelunsa ja omissa on kolissut peräti kahdeksan kertaa. Kotijoukkue onkin selvä suosikki kamppailuun paremman materiaalinsa turvin. Ketterä tuli vahvassa voittoputkessa karsintasarjaan, mutta tyly arki on koittanut. JYP-Akatemian pitäisi hoitaa ottelu selvästi nimiinsä, joten kotivoitto on saletti.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!