Lätkätuplaus: Maanantain tuplauskohteet tulevat SHL:stä ja NHL:stä

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus pistetään uuden viikon kunniaksi käyntiin kahdella lapulla, johon on valikoitunut kohteet Ruotsin SHL:stä sekä ensi yön NHL-kierrokselta.

Pelikuponki #1:

Malmö – Rögle

Ruotsin SHL:ssä pelataan maanantai-iltana yksi peli, kun Malmö ja Rögle iskevät yhteen. Joukkueiden välillä vallitsee paikallisjännite, joten edessä on varmasti tunteikas ilta. Syyskuussa Malmö ja Rögle tarjosivat myös maaleja, sillä joukkueiden kohtaaminen päättyi numeroin 8-7. Edellinen kohtaaminen päättyi Malmön 3-2-voittoon. Voidaankin odottaa, että tänään nähdään maaleja kunnolla, sillä Rögle on parantanut otteitaan viime aikoina ja verkot ovat heiluneet. Röglen otteluissa nähdään keskimäärinkin koko SHL:n toiseksi eniten osumia, joten odotukset ovat korkealla. Yli 5,5 maalia laitetaan sinkkuna lapulle.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Coolbetin Tuplaus-kampanjan Jackpot on tällä viikolla 6000€, sillä kukaan ei onnistunut selviämään maaliin viime viikolla. 

Pelikuponki #2:

Dallas – New York Rangers

Kaksi tyylikästä voittoa putkeen napannut Dallas saa vieraakseen heikossa vireessä olevan New York Rangersin. Loukkaantumisista kärsivän Rangersin tuska alkaa kasvamaan, sillä joukkue on pudonnut jo pudotuspeliviivan alapuolelle. Rangersin ongelmat kulminoituvat puolustukseen, joka vuotaa tällä hetkellä joka puolelta. Hyvällä itseluottamuksella pelaava Dallas painelee voittoon.

Edmonton – Tampa Bay

Kuudesta viime ottelustaan viisi voittanut Tampa Bay matkustaa ensi yönä Kanadan rajan yli Edmontonin vieraaksi. Edmonton on parantanut alkukaudesta, mutta valitettavasti pudotuspelit jäävät haaveeksi ilman suurta ihmettä. Oilersin pelaaminen heittelehtii edelleen valtavasti eikä rutiinitasoa meinaan löytyä millään. Tasaisesti laadukkaasti pelaava Tampa on viisikkona huomattavasti tiiviimpi ja tulee myös vieraskaukalosta raapimaan pisteitä.