Lätkätuplaus: SKA Pietari ei hyydy edes Kazakhstanissa

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus käynnistyy jälleen täysin KHL-painotteisesti, sillä Euroopan parhaassa kiekkosarjassa pelataan peräti yhdeksän ottelua.

Pelikuponki #1:

Jokerit – Vitjaz

Jokerit porhaltaa kuuden ottelun voittoputkessa ja joukkueen pelaaminen näyttää ajoittain jopa loistavalta. Itseluottamus on vieläpä sillä tasolla, että helsinkiläisjoukkue saa tehokkaasti tulosta myös hyökkäyspäässä. Tähän laitetaan erittäin hyvät erikoistilanteet sekä loistava maalivahtipeli, niin Vitjazin on pakko kaatua kotikaukalossa.

Sibir – Lokomotiv Jaroslavl

Sibirin ja Lokomotivin välinen ottelu käynnistyy jo klo 15:30. Kamppailussa kohtaa kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta, joilla ongelmat ovat hyökkäyspään tehottomuudessa. Lokomotiv on tehnyt kauden viidessä vierasottelussa ainoastaan kahdeksan maalia, joten tuskin vieraskaukalossa tänään nähdään mitään ilotulitusta. Lokomotivilla on myös alla murskatappio, joten tänään varmasti lähdetään oman pään kautta hakemaan voittoa. Saletti alle 5,5 maalia.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

Spartak Moskova – Amur

Amur on seitsemän ottelun tappioputkessa ja joukkue alkaa jämähtämään jälleen Itäisen Konferenssin viimeisille sijoille. Amurin materiaalikaan ei ole keskikastin tasolla, joten tiedossa on vaikea kausi. Kaukana idässä kotiottelunsa pelaava Amur on isosti riippuvainen kotipeleistä, sillä joukkue pelaa kotiyleisön edessä huomattavasti pienemmässä kaukalossa. Tämä myös näkyy selvästi Amurin vieraspeleissä, jossa joukkueella on suuria ongelmia. Spartak on yksi päivän herkullisimmista valinnoista.

Lätkätuplaus käyntiin NordicBetillä!

Pelikuponki #3:

Barys Astana – SKA Pietari

SKA Pietari 14 ottelua ja 14 voittoa. Edellinen peli päättyi 1-9-vierasvoittoon Jugraan vastaan. Eihän tässä tarvitse edes enempää perustella. SKA Pietari on täysin varma voittaja maanantain kierroksella.

Torpedo – Admiral Vladivostok

Torpedo on päästänyt tällä kaudella 13 ottelussa ainoastaan 24 maalia. Edellinen kamppailu Amuria vastaan päättyi numeroihin 0-0. Edellisissä seitsemässä Torpedon ottelussa on tehty varsinaisella peliajalla ainoastaan 18 maalia. Vaikka Vladivostokin puolustus ajoittain vuotaa, niin tänään ei kuitenkaan maaleilla tulla juhlimaan.

Betsafen bonukset haltuun!