Lätkätuplaus: SKA Pietarin voitto numero 16 on tuloillaan

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus koki tiistaina jälleen yhden takaiskun, kun Ässät eivät kyenneet voittoon Helsingissä. No toiveet maaliin pääsystä ovat kuitenkin edelleen korkealla.

Lätkätuplaus:

Sibir – SKA Pietari

SKA Pietari porskuttaa vakuuttavalla tavalla voitosta voittoon ja seuraavaksi joukkue alkaa lähestymään jo KHL:n historian pisintä voittoputkea. Se varmasti motivoi joukkuetta entisestään, kun vastaan asettuu Sibir. Myös joukkueessa vallitseva kilpailutilanne takaa sen, että kaukalossa ei tulla näkemään heikosti valmistautunutta vierasjoukkuetta. SKA Pietari tulee jyräämään jälleen yhteen voittoon.

Jugra – Dynamo Moskova

Jugra on seitsemän ottelun tappioputkessa ja joukkueen tilanne sarjajumbona on toivoton. Kotijoukkue on yksi niistä seuroista, joka tuskin enää ensi kaudella pelaa KHL:n puolella, sillä joukkuemäärää tullaan supistamaan. Dynamo Moskovan lähtökohdat kauteen olivat heikot ja joukkueen ympärillä oli isoja kysymysmerkkejä. Ne ovat kuitenkin kaikki karisseet pois kauden alettua ja kaukalossa on nähty pirteä moskovalaisjoukkue. Dynamolla on alla upea voitto Omskista, joten itseluottamus on hyvällä tasolla. Lapulle vierasvoittoa.

Betsafen bonukset haltuun!