Lätkätuplaus: Kaksi kivikovaa kotijoukkuetta lapulle

lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus4 / Laitataklaus.com
Lätkätuplaus #4

Lätkätuplaus jatkuu torstaille, mikä tarkoittaa samalla myös sitä, että panos alkaa nousemaan mukavasti. Tässä valinnat neljännelle päivälle.

Lätkätuplaus:

SKA Pietari – Lokomotiv Jaroslavl

SKA Pietari on tiukasti kiinni koko KHL:n runkosarjan voitossa, mikä takaisi joukkueelle kotiedun kauden loppuun saakka. Panosta kuitenkin vielä riittää sen suhteen, joten pietarilaiset varmasti pysyvät motivoituneina. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen ja silloin SKA pyyhki jäätä 6-1-voitolla. Lokomotiv on parantanut peliään viime kuukausina, mutta ei se voittoon asti kanna Pietarissa.

Tappara – Sport

Tappara saa vieraakseen jälleen pitkään tappioputkeen ajautuneen Sportin. Sarjajumbona oleva vaasalaisjoukkue on hävinnyt kuusi ottelua putkeen eikä valoa juurikaan näy tunnelin päässä. Tappara sai lauantaina oman tappioputkensa poikki, kun joukkue kaatoi Ässät numeroin 2-1. Tämän jälkeen kirvesrinnat ovatkin saaneet keskittyä rauhassa tähän Sport-otteluun, joten kaukalossa nähdään varmasti latautunut porukka. Sarjan parhaimpiin kotijoukkueisiin kuuluva Tappara ja yksi heikoimmista vierasjoukkueista Sport. Kotivoittoa lapulle.

KERTOIMIIN!

Lisää pelivihjeitä löydät Pallomeri.netin Vedonlyöntivihjeet lähteistä -osiosta!