Lätkätuplaus: Jokerit jatkaa vieraspelejään Moskovassa

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus meni tiistaina ilman sen suurempia ongelmia oikein, kun Salavat Ufa ja Barys Astana tarjosivat kahdeksan maalin kiekkopelin.

Lätkätuplaus:

Dinamo Riika – SKA Pietari

Hallitseva mestari SKA Pietari ei ole hävinnyt vieläkään yhtään peliä tämän kauden KHL:n runkosarjassa. Joukkueen materiaali on niin käsittämättömän laaja, että joukkueessa vallitseva kilpailutilanne takaa motivaation ylhäällä pysymisen. SKA näyttikin jälleen viime ottelussa, kuinka helppoa joukkueelle on voittaminen. Puolustuspää vilisee maajoukkuepuolustajia, joten Dinamo Riika tuskin tekee keskiviikkona yhtä maalia enempää. Vaikka SKA pelaisi umpisurkean pelin, niin ylivoimalla tulevat maalit takaavat jo voiton Latviasta. Varma vierasvoitto.

Spartak Moskova – Jokerit

Jokereilla on alla Dynamo Moskovalle, mutta siitä ei kannata vetää suurempia johtopäätöksiä, sillä helsinkiläisjoukkue oli ottelussa suvereeni. Maalit kuitenkin jäivät puuttumaan, jonka vuoksi tilille tuli rankkaritappio. Jokereiden peli on kuitenkin hyvässä muotissa eikä huolia löydy. Spartak Moskova on aloittanut pisteiden valossa kauden hyvin, mutta otteluohjelmakin on ollut helpohko. Jokereiden pitäisi pystyä raapimaan voitto Moskovasta.

Betsafen bonukset haltuun!