Lätkätuplaus: Spengler Cupissa pelataan kaksi ottelua

lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus4 / Laitataklaus.com
Lätkätuplaus #4

Lätkätuplaus eteni eilen jännittävien vaiheiden jälkeen neljänteen päivään, kun molemmat kohteet paukkuivat rimaa hipoen oikein.

Lätkätuplaus:

Sveitsi – HPK

HPK aloitti Spengler Cupin eilen tappiolla Dinamo Riikalle ja nyt edessä on toinen kamppailu. HPK lepuuttaa tänään muutamia eilen pelanneita avainpelaajia, joten aivan eilisen kaltainen materiaali ei ole kasassa. Sveitsi onkin selvä suosikki kamppailuun ja olisi todellinen yllätys, mikäli HPK pystyisi venymään edes tasapeliin. Ykköstä kupongille.

Kanada – Davos

Kanada ja Davos voittivat molemmat avausottelunsa, joten tänään on panoksena suora välieräpaikka. Spengler Cupin isäntä Davos on saanut turnaukseen muutaman lainapelaajan, joten joukkue on laajalla materiaalilla mukana turnauksessa. Kanada on koonnut joukkueen ympäri Eurooppaa pelaavista pelaajista ja on mukana myös Pohjois-Amerikasta saapuneita kiekkoilijoita. Korkealla pelattava turnaus tuo oman mausteensa turnaukseen, sillä ilma hallissa on täysin normaalista poikkeava. Davosin pelaajat ovat tähän tottuneet, kun taas osalla kanukeista saattaa jalka painaa. Laitetaan Davos +1,5 lapulle.

Vedot sisään Betsafella!