Lätkätuplaus: Kärpät kaataa Sportin Vaasassa

lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus4 / Laitataklaus.com
Lätkätuplaus #4

Lätkätuplaus on edennyt taas jo neljänteen päivään ja se tarkoittaa sitä, että myös panos on alkanut kasvamaan isompiin mittoihin.

Lätkätuplaus:

Sport – Kärpät

Sportin tappioputki on kasvanut jälleen viiden ottelun mittaiseksi, joten kriisi jatkaa syventymistään. Vaasalaiset ovat voittaneet viimeisistä yhdeksästä pelistä ainoastaan yhden ja pudotuspeliviiva on karannut jo 15 pisteen päähän. Kärpät sai varmasti tiistailta ison buustin tuleviin peleihin, kun joukkue kaatoi HIFK:n ulkoilmaottelussa. Kärpät on hävinnyt 20 viime ottelustaan ainoastaan kolme ja oululaiset ovat täysin ansaitusti Liigan piikkipaikalla. Ehdottomasti vierailijoiden voittoa lapulle.

Servette – Fribourg

Päivän toinen kohde tulee Sveitsin NLA-liigasta, jossa kohtaavat kolmanneksi viimeisenä oleva Servette sekä neljäntenä oleva Fribourg. Servette ei ole mitenkään erityisen hyvä kotijoukkue ja alla onkin kolme peräkkäistä kotitappiota. Fribourg on voittanut neljästä viime vieraspelistään kolme ja varsinkin Zugin ja Luganon päänahat olivat maukkaita. Vierasjoukkue on selvästi laadukkaampi joukkue ja voidaan olettaa, että Fribourgin matkaan lähtee ainakin piste.

Vedot sisään Coolbetilla!