Lätkätuplaus: Pikkuleijonat aloittaa urakkansa karsintasarjassa

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus laitetaan käyntiin kolmella lapulla vuoden 2017 kunniaksi. Tämän päivän valikoimaan sisältyy mm. nuorten MM-kisat.

Pelikuponki #1:

Latvia – Suomi

Pikkuleijonat joutuu erittäin pahaan tilanteeseen, kun karsintasarjassa vastaan asettuu Latvia. Materiaalin puolesta Suomen pitäisi olla täysin ylivoimainen, mutta nyt paineet astuvat isosti esiin. Latvia lähtee niin selvänä altavastaajana, että joukkueella on ainoastaan voitettavaa. Sen sijaan Suomen on pakko hoitaa pelit, sillä putoaminen oli katastrofi. Tässä ensimmäisessä pelissä voikin olla vielä paineiden tuomaa jännitystä, mikä ilmenee mailan puristamisena. Suomi ei ole juhlinut turnauksessa maaleilla eikä tänäänkään sirkusta kaukalossa nähdä. Tähän valitaan kohteeksi alle 7,5 maalia.

Tanska – Venäjä

Huikealla tavalla nuorten MM-kisoissa yllätyksiä järjestänyt Tanska saa puolivälierissä vastaan Venäjä. Lähtökohdat otteluun ovat selvät, sillä Tanska puolustaa ja iskee vastaan. Venäjällä ei ole ollut mikään lentokeli päällä, joten maalimäärät voivat jäädä yllättävänkin alhaiseksi tässä pelissä. Lähdemme liikkeelle siitä, että nähdään vähämaalinen peli ja laitamme kupongille alle 6,5 maalia.

1

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Pelikuponki #2:

Zug – Servette

Huikeassa vireessä oleva Zug on voittanut edellisistä 13 ottelusta peräti 12. Kotijoukkue taisteleekin vielä tiukasti runkosarjan voitosta, kun taas Servette pelaa pääsystä pudotuspeleihin. Joukkueiden neljä edellistä peliä ovat menneet Zugin nimiin ja sama jatkuu tänään. Lapulle kotivoitto.

St. Louis – Chicago

Maanantai-ilta tarjoaa NHL:n puolella jälleen ulkoilmaottelun, kun St. Louis ja Chicago iskevät yhteen klo 20:00 alkavassa ottelussa. Molempien tulokset viime aikoina ovat olleet hieman heikohkoja, joten lataus varmasti illalla on kohdillaan. Ulkojäällä maalimäärät pysyvät yleensä aika alhaalla ja kahden kivikovan joukkueen kohtaamisessa maalinteko on vielä vaikeampaa. Tähän valinta on alle 6,5 maalia.

2

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #3:

Bern – Zürich

Sveitsin liigan huippukamppailussa kohtaavat sarjakärki Bern sekä toisena oleva Zürich. Panokset tässä ottelussa on tapissa, sillä taistelu runkosarjan voitosta käy erittäin kiivaana. Bern tunnetaan erittäin kovana kotijoukkueena, joten Zürich lähtee altavastaajana otteluun. Bern on viime otteluissa takonut maaleja liukuhihnalta ja haki muun muassa pari viikkoa sitten 6-1-vierasvoiton Zürichistä. Myös tänään maaleja nähdään, joten laitetaan kupongille yli 5,5 maalia.

3

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Maanantai on erittäin hyvä päivä aloittaa tuplaus, sillä NordicBetillä käynnistyi Snowball-kampanja, jossa palkintona on matka ManU-Chelsea-peliin. Lisätietoa kampanjasta löydät TÄÄLTÄ!

Tämän lisäksi Coolbetilla on viikoittainen tuplauskampanja, jossa tarjolla on 2000€ bonusrahaa jokaiselle, joka selvittää tuplauksessa koko viikon onnistuneesti. Ohjeet tähän kampanjaan löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!