Lätkätuplaus: Sveitsin liiga vahvasti esillä tiistain lapuilla

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus jäi yhden kohteen päähän täydellisestä alusta, sillä ainoastaan Carolinan ML-voitto jäi haaveeksi. Näin ollen homma jatkuu kahdella lapulla.

Pelikuponki #1:

Davos – Zug

Sveitsin liigan välierissä vastakkain iskevät Davos ja Zug. Otteluvoitot ovat tällä hetkellä Zugin hyväksi voitoin 2-1. Zug on onnistunut tekemään jokaisessa kamppailussa avausmaalin, joten joukkueen startit ovat olleet mallikkaita. Lähtökohdat illan otteluun ovat todella tasaiset ja oikeastaan kumpi vaan voi viedä voiton nimiinsä. Uskomme kuitenkin, että Zug on jälleen hereillä alussa ja tekee avausmaalin.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Ak Bars Kazan – Magnitogorsk

Magnitogorsk voitti molemmat kotiottelunsa tiukkojen vaiheiden jälkeen. Molemmissa kamppailussa nähtiin erittäin vähän maaleja, koska avauspeli päättyi numeroin 1-1 ja toinen peli lukemin 2-0. Magnitogorsk on selvä suosikki finaaleihin, sillä joukkueen peli kulkee totutun jykevästi eteenpäin. Joukkueesta ei löydy heikkoja lenkkejä, vaan kaikki osa-alueet ovat kunnossa. Odotettavissa on jälleen todella vähämaalinen kamppailu, joten lapulle laitetaan alle 5,5 maalia.

Ambri-Piotta – Fribourg

Sveitsin NLA-liigan karsinnoissa Fribourg on painellut jo kolme voittoa tilille Ambri-Piottaa vastaan. Vierasjoukkue voikin laittaa tänään sarjan pakettiin ja varmistaa paikkansa ylimmällä sarjatasolla. Kotijoukkueen usko onkin varmasti koetuksella, koska mahdollisuudet ovat olleet todella vähissä. Fribourg on joukkueista selvästi laadukkaampi ja joukkueella on mainio henki päällä, joten sama tahti jatkunee myös tänään. Valintamme tähän otteluun on X2.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!