Lätkätuplaus: Syyskuun ensimmäinen tuplaus käyntiin KHL-kiekolla

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus ei ole oikein viime viikkoina lähtenyt kunnolla liikkeelle, joten tällä viikolla paineet onnistumiseen ovat korkealla.

Pelikuponki #1:

Sergei Shirokov tekee pisteen 

SKA Pietarin 2. ketjussa pelaava Sergei Shirokov on noussut alkukaudella joukkueen tärkeimpien pelaajien joukkoon. Venäläistaituri valittiin KHL:n elokuun tähdistökentälliseen ja pelaaja on kerännyt jo tehot 4+2. Shirokov saa varmasti vastuuta jälleen maanantaina runsaasti ja myös tehoja odotetaan. SKA Pietari osuukin useampaan otteeseen tänään, joten Shirokov on yksi todennäköisistä pistemiehistä.

Lätkätuplaus käyntiin NordicBetillä!

Pelikuponki #2:

Spartak Moskova – SKA Pietari

SKA Pietari aloitti kauden kolmella selvällä voitolla, jonka jälkeen tilille on tullut kaksi jatkoaikavoittoa. Spartak on aloittanut kauden kanssa aivan kelvollisesti, mutta joukkueen otteluohjelma on ollut myös aika helppo. Kovia joukkueita vastaan Spartak on kärsinyt kuitenkin tappioita, joten myös SKA:ta vastaan joukkue on tuskaisen paikan edessä. Vierailijoiden materiaali on KHL:ään täysin ylivoimainen, joten ainoastaan voitto kelpaa joukkueelle.

Betsafen bonukset haltuun!

Pelikuponki #3:

Torpedo – Dynamo Moskova

Peteris Skudran johtama Torpedo on tunnettu erittäin tiiviistä puolustuspelaamisesta. Kolmessa ensimmäisessä ottelussa joukkue päästi neljä maalia varsinaisella peliajalla. Edellisessä kahdessa ottelussa joukkueen verkot ovat heiluneet hieman useammin, mutta vastassa on ollut muun muassa SKA Pietari. Onkin odotettavaa, että Torpedo palaa tänään jälleen normaaliin puolustusmuottiin. Dynamo Moskovalla on hyökkäyspäässä pahoja poissaoloja, jotka varmasti näkyvät tehokkuudessa. Alle 5,5 maalia on päivän valintamme.

Severstal – Dinamo Minsk

Dinamo Minsk ei ole voittanut tällä kaudella yhtään ottelua ja varsinkin joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut umpisurkeaa. Minsk on tehnyt viidessä pelissä ainostaan neljä maalia, joten joukkueelta ei voida suuria maalijuhlia odottaa. Severstal ei ole myöskään mikään hyökkäysjoukkue, sillä maaleja on syntynyt viidessä ottelussa kahdeksan maalia. Tänään ei todellakaan maaleilla juhlita, joten underia lapulle.

Coolbetin 150€ bonus talteen!