Lätkätuplaus: Taas mennään! Tosipelit käynnistyvät tänään

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus palaa jälleen tauolta, kun kiekkokausi starttaa KHL:n osalta. Tänään pelataan SKA Pietarin ja CSKA Moskovan välinen ottelu.

Lätkätuplaus:

Tänään kaikki kohteet tulevat poikkeuksellisesti yhdestä pelistä, sillä katseet käännetään isosti KHL:n suuntaan. Euroopan paras kiekkosarja ei voisi paremmalla pelillä käynnistyä, sillä CSKA Moskova matkaa hallitsevan mestarin SKA Pietarin vieraaksi.

Rajusti kesällä vahvistunut CSKA on tämän kauden suurin mestarisuosikki ja joukkueen peli on näyttänyt jo treeniotteluissa hyvältä. Varsinkin hyökkäyksestä löytyy vaarallisuutta ja SKA Pietarin mestaruuskrapulaa joutuu isoon testiin. Pietarilaisjoukkue menetti viime kauden päätteeksi sekä Jevgeni Dadonovin että Vadim Shipachyovin, joten uusille vastuunkantajille on tilaa. SKA:n Pavel Datsyuk on tällä kaudella jälleen paljon vartijana ja varmasti peliminuutit taiturilla tulevat olemaan pelistä toiseen kovat.

Alkukaudella maaleja nähdään ja myös joukkueiden treenipeleissä ovat verkot heiluneet, joten laitetaan myös over-kuponki kauden avaukseen.

Pelikuponki 1:

NordicBetin KHL-kohteisiin!

PS. NordicBetillä käynnistyy tänään SnowBall-kisa, jossa pääpalkintona on VIP-matka Manchester United – Newcastle -peliin! Kisan ohjeisiin pääset TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki 3:

Betsafen bonukset haltuun!