Lätkätuplaus: Tappara ja Ilves aloittavat pudotuspelisarjan

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus jatkuu mielenkiintoisissa merkeissä, koska tiistaina käynnistyvät Liigan pudotuspelit kahdella jännittävällä kamppailulla.

Pelikuponki #1:

Tappara – Ilves

Liigan pudotuspeleissä nähdään Tampereen paikallisottelu, kun runkosarjan voittanut Tappara kohtaa Ilveksen. Kirvesrintojen materiaali on täysin eri luokkaa kuin Ilveksen. Joukkueelta löytyy ratkaisuvoimaa jokaisesta ketjusta eikä tupsukorvilta löydy vastaavia nimiä. Tappara on varmasti jälleen hereillä pelaamaan alusta asti, kun kyse on pudotuspeleistä, joten Ilveksellä tulee iso kiire. Tapparan kerroin on sitä luokkaa, että se on pakko laittaa tuplaukseen sinkkuna.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

Frölunda – Skellefteå

Frölundan ja Skellefteån välinen ottelusarja on tilanteessa 1-1 ja lähtökohdat kamppailuun ovat varsin tasaiset. Kumpikin ottelu on kääntynyt kotijoukkueen hyväksi, mutta mitään ilotulitusta ei ole nähty. Tuskin tänäänkään verkot heiluvat, joten lähdetään liikkeelle siitä, että kamppailusta tulee vähämaalinen vääntö.

Colorado – St. Louis

St. Louis on napsinut viime aikoina voittoja erinomaisen puolustuspelinsä ansiosta. Nyt vastaan asettuu umpisurkea Colorado, joten tuskin montaa menee omiin tänäänkään. St. Louis ei kuitenkaan ole murskavoittoja tottunut ottamaan, joten mitään maalijuhlia ei ole tarjolla. Lapulle alle 6.5 maalia.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!