Lätkätuplaus: Tappara ja TPS jyräävät Liigassa

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus sai täydellisen startin, kun maanantain molemmat laput osuivat oikein. Tänään jatketaan samalla linjalla kohti maalia.

Nyt on tarjolla Laitataklauksen kautta ainutlaatuinen! Talleta 10€ ja saat 20€ lahjakortin Verkkokauppa.com:iin! Vain nopeimmille TÄSTÄ LINKISTÄ!

Pelikuponki #1:

TPS – Jukurit

TPS vahvisti joukkuettaan Zach Budishin lisäksi myös Oula Palveella. Kaksikko tekikin TPS:stä potentiaalisen mestarisuosikin. Turkulaisilla riittää huimasti panosta vielä runkosarjan lopussa, sillä joukkue voi pahimmassa tapauksessa pudota vielä neljänneksi. Jukurit pelaa vailla panosta ja se on näkynyt karulla tavalla joukkueen tekemisessä. Kotivoittoa lapulle.

Sport – Tappara

Tässä otteluparissa lähtökohdat ovat hieman samankaltaiset, sillä Tappara vahvistui Henrik Haapalalla ja menestypaineet loppukauteen ovat valtavat. Myös panosta riittää runkosarjassa, sillä tamperelaiset kamppailevat vielä tiukasti kakkospaikasta. Sen sijaan Sport tyhjensi joukkueensa ja loppukauden aikana ajetaan sisään luultavasti paljon uusia naamoja. Tapparaa lapulle!

Pelikuponki #2:

Liberec – Jihlava

Joukkueet kohtasivat eilen, jolloin Liberec nappasi voiton numeroin 4-1. Myös eilen lapulta löytyi otteluun yli 4,5 maalia ja samalla kaavalla jatketaan myös tänään. Liberec tarvitsee tiukasti pisteitä, kun taas Jihlava pelaa ilman panosta ja se on näkynyt joukkueen edellisissä otteluissa. Jihlavan verkot ovatkin heiluneet ahkeraan tahtiin ja siihen luotetaan myös tänään.

Skellefteå – Örebro

Ruotsin SHL:ssä kohtaavat kuudentena oleva Skellefteå sekä 12. sijalla oleva Örebro. Vierasjoukkue Örebro on hävinnyt 11 edellisestä ottelustaan peräti 10, joten joukkueen vire on umpisurkea. Skellefteå on yksi SHL:n kovavireisimmistä joukkueista ja kotona selvä suosikki. Lähdetään varman päälle ja laitetaan lapulle 1X.

KERTOIMIIN!