Lätkätuplaus: Tiistai on poikkeuksellisesti tuplauksen avauspäivä

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus lähtee käyntiin poikkeuksellisesti vasta tiistaina, sillä maanantain lätkätarjonta oli harvinaisen laimea eikä ollut järkeä lähteä väkisin laittamaan lappuja sisään.

Pelikuponki #1:

Lukko – Tappara

Tappara nappasi viikonloppuna kaksi tyylipuhdasta voittoa HIFK:sta ja joukkue näyttää liitävän vastustamattomasti runkosarjan voittoon. Lukon tilanne on karu, sillä ero pudotuspelipaikkaan on jo 11 pistettä ja pelit näyttävät loppuvan kesken. Tapparan rutiini on niin korkealla tasolla, että joukkue kairaa Raumalta täyden pistepotin.

11

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

Leksands – Linköping

Ruotsin SHL:ssä viidentenä oleva Linköping matkustaa toiseksi viimeisenä olevan Leksandsin vieraaksi. Kotijoukkue on hävinnyt edellisestä kuudesta ottelusta viisi ja matkaa karsintapaikalta pois pääsemiseen on kertynyt seitsemän pistettä. Linköping on voittanut kahdeksasta viime ottelusta peräti seitsemän, joten vierailijoiden vire on hyvä. Valintamme on X2.

Djurgården – HV-71

Myös tuplan toinen kohde tulee SHL:stä, jossa vastakkain iskevät toiseksi vähiten maaleja sarjassa tehnyt Djurgården ja vähiten maaleja päästänyt HV-71. Tähän päälle, kun laitetaan joukkueiden viimeaikaiset ottelut, niin lähtökohta on erittäin vähämaalinen. Saletti alle 5,5 maalia.

22

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #3:

Rögle – Växjö

Jatketaan Ruotsin SHL-kiekolla. Sarjajumbo Rögle alkaa olemaan toivottoman tilanteen edessä eikä loppua näy. Röglen tappioputki pitenee peli kerrallaan ja varmasti itseluottamusta on vaikea löytää. Sen sijaan Växjö on painanut viime kuukaudet hurjalla vauhdilla ylöspäin ja joukkue taistelee tiukasti runkosarjan voitosta. Vieraat eivät tätä ottelua häviä.

Medvescak Zagreb – Dynamo Moskova

Tuplauksen kruunaa KHL:n Dynamo Moskova, joka kohtaa Kroatiassa ilman panosta pelaavan Medvescak Zagrebin. Vierasjoukkue taistelee tiukasti pudotuspelien kotiedusta, joten panosta riittää. Moskovalaisjoukkueen peliesitykset ovat olleet viime aikoina niin vakuuttavia, että tänään irtoaa helppo voitto.

33

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Muistakaa myös käynnissä oleva NordicBetin Kiekkoguru-kampanja, jossa tarjolla on upeita MM-kisamatkoja Pariisiin. Kisaan pääset mukaan TÄÄLTÄ!

Coolbetilla on käynnissä viikoittainen tuplauskampanja, jossa tarjolla on 2000€ bonusrahaa jokaiselle, joka selvittää tuplauksessa koko viikon onnistuneesti. Ohjeet tähän kampanjaan löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!