Lätkätuplaus: Tiistaihin lähdetään komeasti kolmen lapun voimin

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus sai täydellisen startin viikolle, kun kaikki avauspäivän laput paukkuivat pienellä tuurilla oikein.

Pelikuponki #1:

Ilves – Kärpät

Ilveksen otteluissa on tehty eniten maaleja tällä kaudella, sillä tamperelaisjoukkueen peleissä nähdään keskimäärin 6,2 maalia. Ilveksen verkkoon on tehty myös eniten maaleja Liigassa. Nyt vastaan asettuu eniten maaleja Liigassa tehnyt Kärpät, joten maaleja on luvassa. Hakametsässä tehdään vähintään viisi maalia.

Servette – Kloten

Servette ja Kloten ovat tehneet Sveitsin liigassa vähiten maaleja ja sijoitukset ovatkin sarjataulukon alapuolella. Klotenin alkukausi on ollut umpisurkea ja varsinkin vieraissa joukkueen tekeminen on todella heikkoa. Servette lähtee kamppailuun selvänä suosikkina, mutta Kloten saattaa venyä yllätykseen. Parhaimmat pelivalinnat löytyvätkin undereista.

150€ bonus Coolbetilta!

Pelikuponki #2:

Dinamo Riika – Lada

Dinamo Riikan viidessä viime pelissä on nähty yhteensä 16 maalia, joten osumat ovat olleet todella tiukassa. Riikan kausi on ollut todellista tuskien taivalta eikä valoa ole näkyvissä. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on täysin tukossa eikä osumia meinaa syntyä millään. Alle 1,5 maalia 1. erään on kohteemme.

Severstal – Traktor

Tämän ottelun lähtökohdat ovat todella tiukat, sillä kumpikin joukkue on mallikkaassa vireessä. Molempien joukkueiden voitot ovat tulleet tiukan puolustuspelin ansiosta. Severstalin peleissä on tullutkin tällä kaudella vain 4,1 maalia ottelua kohden, kun taas Traktorin vastaava lukema on 4,5. Myös tähän peliin isketään underia tauluun.

Betsafen kohteisiin!

Pelikuponki 3:

Jukurit – SaiPa

Jukurit on tehnyt Liigassa vähiten maaleja, sillä 21 ottelussa on syntynyt ainoastaan 38 maalia. SaiPa on tehnyt puolestaan 21 otteluun 47 maalia ja se on kolmanneksi pienin maalimäärä. Kahden heikosti hyökkäävän joukkueen pelissä ei maaleilla mässäillä. Jukureiden heikot otteet takaavat myös sen, että joukkue lähtee varmasti entistä enemmän otteluun puolustuksen kautta.

Luleå – Färjestad

Luleån peleissä on tehty tällä kaudella keskimäärin vain 3,9 maalia. Kotijoukkue onkin päässyt oivaan vireeseen loistavan puolustuksensa ansiosta, sillä omissa kolisee tällä hetkellä todella harvoin. Färjestad on sarjassa toisena, joten ottelusta on varmasti tiedossa todella tasainen vääntö, jossa maalit ovat tiukassa. Alle 5,5 maalia on oiva valinta tähän otteluun.

Vedot sisään NordicBetillä!