Lätkätuplaus: Tänään lähdetään jatkamaan eilistä täydellisyyttä

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus lähti erittäin mallikkaasti käyntiin, sillä maanantain molemmat laput paukkuivat kauniisti maaliin, joten tiistaihin lähdetään itseluottamusta uhkuen.

Pelikuponki #1:

Liberec – Vitkovice

Tässä CHL:n otteluparissa nähdään tshekkiläisjoukkueiden kohtaaminen, kun Liberec ja Vitkovice iskevät yhteen. Liberec nappasi viime kierroksella kovan päänahan, sillä joukkue pudotti ruotsalaisen Färjestadin ulos CHL:stä. Myös isäntien viimeaikaiset otteet ovat olleet mallikkaita, sillä alla on viisi peräkkäistä voittoa maalierolla 18-3.

Liberec on voittanut joukkueiden kuusi edellistä keskinäistä kohtaamista, joten henkinen ote on ehdottomasti tämän illan kotijoukkueella. Vielä kun Tshekin pääsarjassa Liberec on sijalla 4. ja Vitkovice sijalla 13. – on päivän merkki pomminvarma 1x.

Linköping – HIFK

HIFK on saanut viime aikoina paremmin ja paremmin peliään kulkemaan. Viimeisimmät ottelut ovat samalla olleet myös todella vähämaalisia, joten puolustuspää on nyt saatu toimimaan. HIFK lähtee Ruotsiin hakemaan varmasti hyvää tiukkaa puolustuspeliä, jotta ratkaisu jäisi Nordiksella pelattavaan toiseen osaotteluun. Linköping on pelannut tällä kaudella ailahtelevasti ja joukkue löytyy sarjataulukossa sijalta 10. Odotettavissa on vähämaalinen taistelu, jossa haetaan vain asetelmia toiseen osaotteluun.

1

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Bern – JYP

JYP joutuu tukalaan paikkaan CHL:ssä, kun matka käy Bernin fanaattisten fanien eteen. Bern on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan yhden kotipelin varsinaisella peliajalla. Myös vieraissa homma on kulkenut, sillä Bern on Svetsin liigassa toisella sijalla. Kari Jalosen valmentama miehistö on materiaaliltaan kova, mutta myös pelillisesti homma sujuu mallikkaasti. JYP on ollut suorastaan surkea tällä kaudella vieraskaukalossa, mutta muutenkin peliesitykset ovat takkuilleet pahemman kerran. Bern ei todellakaan tule antamaan siimaa ensimmäisessä osaottelussa, joten jyväkyläläisjoukkueelle tulee hikinen iltapuhde. Kotijoukkueen voitto lapulle.

2

Lätkätuplaus haltuun Coolbetin 100% bonuksella!