Lätkätuplaus: Tiistain kimppuun kolmen lapun voimin

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus sai täydellisen startin viikolle, kun jokainen kolmesta lapusta napsahti upealla tavalla oikein. Tiistai onkin toivoa täynnä!

Pelikuponki #1:

Vienna – Klagenfurt

Kotijoukkue Vienna johtaa Itävallan finaaleissa Klagenfurtia otteluvoitoin 2-0. Viennalla on tämän lisäksi peräti 11 ottelun mittainen voittoputki kotikaukalossa, joten Klagenfurt on tekemättömän paikan edessä. Joukkueiden avausfinaali Wienissä päättyi isäntien 4-1-voittoon, joten kaikki merkit viittaavat kotivoittoon. Pitkälti pohjoisamerikkalaisista pelaajista koostuva Vienna on materiaaliltaankin selvästi vierailijoita edellä. Kotivoitto on valintamme.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Pelikuponki #2:

Tappara – HIFK

Liigan välierät pyörähtävät käyntiin viime vuoden finaaliuusinnalla, kun Tappara ja HIFK iskevät vastakkain. Tapparan hyökkäyspelaaminen oli todella tuskaista läpi Ilves-sarjan, mutta puolustus ja maalivahti takasivat ottelusarjasta voiton. HIFK tuskin lähtee Hakametsään hyökkäämään, vaan ainakin alkuun joukkue keskittyy puolustamiseen. Tässä pelissä jäädään underiin, joten kohde on alle 6,5 maalia.

Brynäs – Frölunda

Brynäs ryösti kotiedun välieräavauksessa, kun joukkue kaatoi Frölundan vieraskaukalossa numeroin 4-3. Ensimmäisen ottelun ratkaisuksi nousi Brynäsin loistava ylivoimapeli ja toisaalta Sean Bergenheimin jäähyt. Frölunda on joukkueista kuitenkin selvästi vahvempi ja on edelleenkin suosikki etenemään jatkoon. Vierasjoukkue hakeekin tänään kotiedun takaisin, joten lapulle X2.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #3:

Minnesota – Carolina

Pudotuspeleihin marssiva Minnesota kohtaa tulevana yönä Carolinan, jolle loppukauden pelit ovat täysin merkityksettömiä. Heikosti viime aikoina pelannut Minnesota sai edellisessä ottelussa maalihanoja auki ja voiton tilille, joten joukkue haluaa varmasti saada itseluottamusta jälleen kokoon ennen tosipelien alkua. Minnesotan on kotikaukalossa pystyttävä voittamaan Carolinan tasoinen joukkue ja sen suomalaisten johtama joukkue tekeekin.

Coolbetin 150€ bonus talteen!