Lätkätuplaus: Yhdellä lapulla tiistain jääkiekkokattaukseen

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus lähti käyntiin todella yskähdellen, koska ainoastaan yksi lappu osui maaliin maanantaina. Nyt riittääkin tekemistä, jotta maali alkaa häämöttämään.

Lätkätuplaus:

Zürich – Lugano

Zürichin ja Luganon välinen sarja on edennyt viidenteen otteluun. Kaikki neljä aikaisempaa kohtaamista ovat päättyneet kotijoukkueen hyväksi yhden maalin erolla. Lugano onkin taistellut upeasti eikä ole missään nimessä sanottua, että runkosarjassa toiseksi sijoittunut Zürich painelee jatkoon. Sama kaava jatkuu varmasti tänään ja kamppailusta muodostuu tiukka vääntö. Kertoimet ovat kallellaan isosti kotijoukkueen puolelle, joten betsit käännetään Luganolle. Lugano +1,5 lapulle.

San Jose – Buffalo

San Jose johtaa omaa divisioonaansa ja painelemassa tuttuun tyyliin jälleen pudotuspeleihin. Sen sijaan Buffalon pelit päättyvät runkosarjaan ja yksi syy on juuri vieraspelit. Joukkue ei ole pystynyt raapimaan vieraista pisteitä kotipelien tapaan. Buffalo on saanut 15 edellisestä vieraspelistä ainoastaan yhdeksän pistettä. Myös ensi yönä sama trendi jatkuu ja San Jose nappaa kamppailusta voiton.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!