Lätkätuplaus #4 – Voittavaa taktiikkaa ei vaihdeta

lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus4 / Laitataklaus.com
Lätkätuplaus #4

Lätkätuplaus jatkuu neljänteen päivään, kun eilen Liigasta valitut kohteet osuivat hienosti. Voittavaa kokoonpanoa on turha vaihtaa, joten myös tuplausessa noudatetaan samaa kaavaa. Päivän kohteet olevat jälleen under-henkisiä.

Under on päivän sana

Eilen käytiinkin jo läpi Liigan tämän kauden maalimääriä oikein urakalla, joten sitä samaa liirumlaarumia on turha käydä enää läpi. Kun maaleja ei tule, niin niitä nyt ei vaan tule. TPS:n edellisestä viidestä ottelusta kaikki ovat päättyneet alle 5,5 maalin lukemiin. JYPin viimeisestä viidestä puolestaan ainoastaan yhdessä on nähty yli 5 maalia.

KHL:ssä tehdään enemmän maaleja kuin Liigassa, mutta sieltäkin esiin pomppaa usein joukkueita, joiden peleissä ei maaleja liiemmin nähdä. Nyt sellaiset kaksi kohtaavat toisensa, kun Jokerit saa vieraakseen Vladivostokin. Alle 5,5 maalia -kohteen kerroin on jostain syystä ottelussa nostettu 1,64, vaikka kummankin joukkueen edelliset seitsemän ottelua ovat päättyneet alle 5,5 maalin lopputulokseen.

Päivän otteluissa on jälleen lähtökohdat siis samat kuin eilenkin, sillä vähämaalisia pelejä on luvassa ja sellaisia myös toivotaan näkevän. Kerroin kohoaa tänään jo reilusti yli kahden, joten tulevina päivinä voidaan jopa tarvittaessa hieman nipistää tuplauskertoimesta.

Päivän valinnat löytyy alta. Kaikki tilastot ja liveseuranta täältä.

Lätkätuplaus Torstai, Liiga ja KHL, Laitataklaus.com

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!