Lätkätuplaus: Undereita jääkiekon MM-kisoihin

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus jatkuu tiistaina kahdella lapulla, joihin kohteet tulevat jääkiekon MM-kisoista, sillä tänään maaliverkot eivät heilu.

Pelikuponki #1:

Italia – Latvia

Latvia puolustus- sekä maalivahtipeli ovat toimineet turnauksessa loistavasti eikä omissa ole kolissut kuin kertaalleen. Italia sai viime ottelussa hurjan selkäsaunan, joten tähän kamppailuun joukkue lähtee varmasti puolustuksen kautta. Panokset alkavat myös nousemaan, sillä Italia kaipaa kipeästi pisteitä putoamistaisteluun, kun Latvia elättelee haaveita puolivälieräpaikasta. Tuskin tänään maaleilla juhlitaan.

Slovenia – Norja

Norja on osunut kahteen peliin vain kolme kertaa, joten parannettavaa löytyy. Slovenialla puolustus on vuotanut, mutta toisaalta vastassa on ollut Kanada ja Sveitsi. Tässä ottelussa panokset ovat valtavat, sillä putoamiskamppailu käy kuumana. Se ei voi olla näkymättä illan pelissä, joten virheitä vältellään. Se tarkoittaa sitä, että maalit jäävät vähiin.

NordicBetin MM-kisakohteisiin!

Pelikuponki #2:

Sveitsi – Ranska

Sveitsi suli avausmatsissa Sloveniaa vastaan täydellisesti, mikä maksoi yhden pisteen. Viime ottelussa joukkue palasi kuitenkin takaisin normaaliin päiväjärjestykseen ja nappasi 3-0-voiton Norjasta. Hurmiossa pelannut Ranska kaatoi viime ottelussa Suomen, joten joukkue on varmasti täynnä taistelutahtoa. Myös maalivahti Florian Hardy on tällä hetkellä kuuma, joten luvassa on varmasti tiukka vääntö. Myös underilla mennään tähän matsiin.

Slovakia – Tanska

Tanska on aloittanut MM-kisat kahdella tappiolla ja varsinkin maalinteko on tökkinyt pahemman kerran. Slovakian lähtökohdat turnaukseen olivat vaikeat, sillä suurimmat tähdet loistavat poissaolollaan. Se on myös näkynyt tekemisessä eikä menestystä ole luvassa. Ottelusta on luvassa kahden heikosti pelaavan joukkueen tuskainen vääntö. Under 5,5 lapulle.

Betsafen bonukset haltuun!