Lätkätuplaus: Yhden lapun unelmamarssi alkakoon!

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus palaa tiistaihin ainoastaan yhden lapun voimin, sillä Buffalo ja Calgary iskivät viime yönä yhden maalin liikaa. No, tämäkään ei suinkaan romuttanut toiveita, vaan painetaan isolla höökillä tiistain lappu sisään.

Lätkätuplaus:

TPS – Pelicans

TPS on päästänyt kotipeleissä sarjan vähiten maaleja, sillä omiin on mennyt vain 1,6 maalia ottelua kohden. Turkulaisjoukkue onkin mainiossa vireessä, sillä alla on viiden ottelun voittoputki. Pelicans on pelannut erittäin vähämaalisia vierasvoittoja, joista viimeaikaiset kohtaamiset ovat kääntyneet yhden maalin erolla lahtelaisjoukkueen eduksi. Pelicans tuskin lähtee muuttamaan pelisysteemiään, vaan tiukan puolustuksen turvin yrittää kairata Turusta pisteitä mukaansa. Pistetään lapulle alle 5,5 maalia.

Avangard Omsk – Lada Togliatti

KHL:n parhaimmistoon kuuluva Omsk on tunnettu erittäin kovana kotijoukkueena eikä tämäkään kausi ole tuonut muutosta asiaan. Nyt vieraaksi saapuva Lada on erittäin kehnossa vireessä ja muutenkin joukkue on yksi sarjan heikoimmista vierasjoukkueista. Tänään onkin luvassa kotijoukkueen todellinen näytös, mistä johtuen laitetaan lapulle saletti kotivoitto.

11

Coolbetin 150€ bonus talteen!