Lätkätuplaus: Uusi viikko ja uudet kujeet – huonommin ei voi enää mennä!

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Laitataklaus.comin perinteeksi sekä lähes yleiseksi vitsiksi muodostunut lätkätuplaus alkaa jälleen tänään. Aikaisemmat viikot ovat sujuneet vähintäänkin päin persettä, joten matka tästä on vain ylöspäin. Uskokaa tai älkää, lätkätuplaus on todella haastava laji – varsinkin näin maanantaisin.

Pelikuponki #1

Ensimmäinen kohde pelataan jo klo 11.30 Venäjällä, jossa vastaan asettuu kova kotijoukkue Vladivostok sekä sarjan tulokas Kunlun.

Kunlun on aloittanut taipaleensa hienosti KHL:ssä ja on löytänyt vähämaalisista taistelupeleistä itselleen tavan raapia pisteitä. Vladivostok on ollut nimenomaan kotonaan hyvä tällä kaudella, minkä ansiosta joukkue löytyy sarjan keskivaiheilta. Odotettavissa on vähämaalinen taistelu pisteistä.

Toinen ensimmäisen lapun kohde tulee Ruotsista, kun Vita Hästen kohtaa kotonaan IK Panternin.

Vierasjoukkue Pantern on sarjassa kuudentena kun taas kotijoukkue Vita Hästen majailee toiseksi viimeisenä. Edellisestä viidestä ottelusta Hästen on voittanut ainoastaan yhden ottelun jatkoajan jälkeen. Viimeisestä viidestä ottelusta kolme voittanut Pantern lähtee otteluun suosikkina.

Lätkatuplaus Päivä 1 | Laitataklaus.com

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Severstal – Medvescak Zagreb

Kroatialainen Medvescak Zagreb on voittanut edellisestä kymmenestä vierasottelusta ainoastaan yhden ja senkin vasta jatkoajalla. Kotijoukkue Severstal on myös sarjan huonoimpia vierasjoukkueita, mutta loistavien kotiesityksien vuoksi joukkue taistelee tosissaan pudotuspelipaikasta. Juuri kotietu on se, mikä kallistaa vaakakupin isäntien puoleen. Tästä johtuen laitamme lapulle kotijoukkueen varsinaisen peliajan voiton.

kuponki

Lätkätuplaus haltuun Coolbetin 100% bonuksella!