Lätkätuplaus: Huuman keskellä käynnistellään uutta viikkoa

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus eteni viime viikolla maaliin asti, joten itseluottamus on aivan tapissa tälle viikolla. Tässä ensimmäisen päivän laput!

Viime viikon Tuplaus-matkaa pääset ihailemaan vielä kerran TÄSTÄ LINKISTÄ! Viikohan huipentui yli 3000€ voittoon sekä osuuteen Coolbetin viikottaisesta Tuplaus-jackpotista!

Pelikuponki #1:

SKA Pietari – Severstal

SKA Pietari nappasi eilen voiton vasta jatkoajan jälkeen, mutta se oli kaiken juhlahumun keskellä ihan ymmärrettävää, että koneesta ei irronnut parasta. Nyt edessä on kuitenkin uusi päivä ja laajemmalla materiaalilla porskuttava SKA tulee laittamaan uuden vaihteen silmään. Severstal ei ole millään osa-alueella edes lähellä pietarilaisia, joten lukemat tulevat olemaan tänään karut.

Lugano – Davos

Toinen poiminta tulee Sveitsistä, jossa kohtaavat Lugano ja Davos. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran lauantaina ja silloin Davos nappasi rankkareiden päätteeksi voiton. Lugano menetti tuossa ottelussa myös kolme erittäin tärkeää pelimiestä, joten lähtökohdat runkosarjan viimeiseen otteluun ovat vaikeat. Joukkueella on myös paljon vähemmän panosta kuin Davosilla, joten mitään riskejä ei tänään oteta. Davos X2 kuulostaa hyvältä kohteelta. Tarkemmin ottelun ennakkoasetelmista voit lukea TÄSTÄ LINKISTÄ!

KERTOIMIIN!

Pelikuponki #2:

Ak Bars Kazan – Amur

Ak Bars Kazan vei ensimmäisestä ottelusta voiton numeroin 3-0, mutta lukemat olisivat voineet olla vieläkin selvemmät, sillä Juha Metsola piti Amurin mukana ottelussa. Tasoero on selvä Kazanin hyväksi ja kotikaukalossa se korostuu entisestään. Amur teki jo ihmeen selviämällä pudotuspeleihin ja se taru loppuu ekalla kierroksella.

Zürich – Biel

Zürichillä riittää panosta vielä viimeisessä runkosarjan ottelussa, sillä joukkueen sijoitus viides, kuudes tai seitsemäs. Bieliltä isommat panokset puuttuvat, joten vierasjoukkue voi lähteä rennoin mielin otteluun. Bielin runkosarja oli mahtava, sillä joukkue on liikkeellä suurseuroihin verrattuna pienellä budjetilla. Zürich on kotona suosikki ja motivaatio on sitä luokkaa, että tänään nähdään kotivoitto.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!