Lätkätuplaus: Vaikeaan maanantaihin lähdetään NHL-pelien voimin

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus käynnistyy kolmella lapulla, mutta mietittävää todellakin riitti heti avauspäivään, sillä kohdetarjonta oli melkoisen suppea. No, tästäkin huolimatta luotto päivän lappuihin on kova.

Pelikuponki #1:

Washington – Arizona

Washington saa vieraakseen NHL:n surkeimman joukkueen, kun vain viisi pistettä tällä kaudella kerännyt Arizona saapuu pääkaupunkiin. Washington on alkanut viime peleissä heräämään ja viiteen viime peliin onkin tullut neljä voittoa. Arizona on pelannut tällä kaudella kahdeksan vieraspeliä, joista on irronnut yksi jatkoaikavoitto. Tasoero on selvä isäntien hyväksi, joten pistetään lapulle Capsin vähintään kahden maalin voitto.

Lätkätuplaus käyntiin NordicBetillä!

Pelikuponki #2:

 

Ak Bars Kazan – Torpedo

Torpedon peleissä on tällä kaudella nähty vain 3,6 osumaa ottelua kohden. Kazan on myös tunnettu tiiviistä viisikkopelaamisesta, joten tila on tänään vähissä. Molemmilta joukkueilta löytyy myös hyvä maalivahti, joten ilmaisia maaleja ei maanantai-iltana ole luvassa. Alle 5,5 maalia on käypä valinta avauspäivään.

Toronto – Vegas Golden Knights

Kummankin joukkueen peleissä on tällä kaudella tehty järjettömiä maalimääriä, joten tuskin mikään muuttuu ensi yönä. Vegasilta puuttuu kolme veskaria, joka jo itsessään vaikuttaa isosti siihen, että omissa koliseen roimaan tahtiin. Toronton puolustuspelaaminen on tökkinyt pahasti viime peleissä, minkä vuoksi kuudesta edellisestä pelistä on tullut vain yksi voitto. Toronto kuitenkin tekee pelistä toiseen maaleja myös toiseen päähän. Yli 5,5 maalia on saletti osuma.

150€ bonus Coolbetilta!

Pelikuponki #3:

Boston – Minnesota

Boston on taistellut viime otteluissa maalinteon kanssa, mutta vastaavasti joukkueen omaankaan päähän ei ole hirveästi osumia tehty. Minnesotan otteet ovat ailahdelleet pahasti, sillä hienoja voittoja on saattanut seurata nollille jääminen. Bostonissa tuskin nähdään mitään maali-iloittelua, vaan edessä on tiukka ja fyysinen vääntö sarjapisteistä. Alle 6,5 maalia lapulle.

Dynamo Moskova – Severstal

Tästä pelistä ei voi suurta maalijuhlaa odottaa, sillä Dynamon peleissä on nähty keskimäärin 4,3 osumaa ottelua kohden, kun taas Severstalin lukema on 4,2. Dynamon edellisissä neljässä pelissä on tehty ainoastaan kuusi maalia, joten tiukassa on ollut osumat kummassakin kenttäpäädyssä. Myös Severstalin ottelut ovat viime aikoina olleet erittäin vähämaalisia, joten tähän peliin ei voi laittaa muuta kuin alle 5,5 maalia.

Vedot sisään Betsafella!