Lätkätuplaus: Värikäs kattaus jääkiekkoa maanantaihin

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus ei voi ainakaan huonommin sujua, mitä viime viikolla, sillä matka tyssäsi katastrofaalisesti jo toisena päivänä. Nyt laitetaan karuselli päälle!

Pelikuponki #1:

Jukurit – Tappara

Sarjakärkeen Tappara matkustaa Mikkeliin, jossa vastaan asettuu neljän ottelun tappioputkessa oleva Jukurit. Myös Tapparan pitkä voittoputki katkesi edellisessä ottelussa, kun Ilves nappasi paikallispelistä voiton. Tämä antanee vierailijoille vähän lisää motivaatiota illan peliin. Tapparan rutiini on huikealla tasolla ja materiaali pari astetta kovempi kuin Jukureilla. Lähtökohtana vierailijoiden voitto.

11

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

Winnipeg – Calgary

Winnipegin paletti sekosi viime pelissä totaalisesti Patrik Laineen loukkaannuttua. Poissaolo saattaa olla kohtalokas myös tulevissa peleissä, sillä 1. ketju oli saanut juuri pelinsä loistavaan muottiin. Sen sijaan Calgary on kovassa lyönnissä eikä varmasti lähde kumartelemaan vieraskaukaloon. Lähdemme vauhtiin kohteella X2.

Jokerit – Lada Togliatti

Jokerit jatkaa kiivasta taistelua pudotuspelipaikasta, kun vieraaksi saapuu Lada. Vierasjoukkue tulee varmasti puolustamaan tiiviisti, mikä on aiheuttanut tällä kaudella Jokereille suuria ongelmia. Jokereiden hyökkäyspeli ei ole tällä hetkellä riittävän nopeaa, jotta vastustajien puolustusmuurit murtuisivat. Omassa päässä todennäköisesti löytyy tiiviyttä, sillä edellisen pelin katastrofia tuskin halutaan toistaa. Saletti alle 6,5 maalia.

22

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #3:

Timrå – Södertälje

Ruotsin Allsvenskanissa kohtaavat sarjassa toiseksi vähiten maaleja päästänyt Timrå sekä toiseksi vähiten osumia tehnyt Södertälje. Ottelusta voidaankin ennustaa hyvin vähämaalista vääntöä. Molempien joukkueiden otteluissa on nähty viime aikoina vähän maaleja ja myös edelliset keskinäiset ovat olleet vähämaalisia. Tähän valinta osuu kohteeseen alle 5,5 maalia.

TsSKA Moskova – SKA Pietari

KHL-jättien kohtaamisessa panokset ovat katossa, sillä taistelu runkosarjan voitosta käy kiivaana. Pietari ajautui ennätykselliseen tappioputkeen, mutta homma palasi raiteilleen viime ottelussa. TsSAK on napsinut tasaiseen tahtiin voittoja omalla systeemillään. Tämä on juuri se ottelu, jossa kaksikko mittaa tasonsa. Tasapeli kelpaisi varmasti molemmille, mutta TsSKAn voitto ei olisi yllätys. Kotietu voi olla ratkaiseva sana tänään. Valintamme 1X.

33

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Coolbetilla on käynnissä viikoittainen tuplauskampanja, jossa tarjolla on 2000€ bonusrahaa jokaiselle, joka selvittää tuplauksessa koko viikon onnistuneesti. Ohjeet tähän kampanjaan löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!