Lätkätuplaus: Värikäs kattaus jääkiekkoa lapuille

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus poimii maanantain kohteet vähän joka puolelta, sillä lapuille päätyi kohteita niin NHL:stä, KHL:stä, Ruotsista kuin Sveitsistäkin.

Lätkätuplaus:

Zürich – Bern

NLA:n kärkikamppailusta on odotettavissa tiukka ja vähämaalinen taisto. Sveitsissä yleensä otteluissa nähdään enemmän maaleja kuin esimerkiksi Suomessa, mutta näiden joukkueiden kohdalla on selvä poikkeus. Myös tästä syystä kumpikin joukkue keikkuu sarjan kärkipäässä.

Sveitsissä yleisesti ottaen pelataan paljon löysemmin keskialuetta ja taidolle annetaan tilaa merkittävästi. Zurichin ja Bernin leirissä on kuitenkin lähdetty pelaamaan selvästi tulospuoli edellä, joten viisikkopelaaminen on isossa roolissa. Tästä syystä lapulle laitetaan alle 5,5 maalia.

Rögle – Skelleftea

Tässä kohteessa pelataan ylivarovaisesti X2-merkki, vaikka mahdollisuuksia olisi suorallekin vierasvoitolle. Skelleftea on aloittanut kauden hieman heikosti, mutta joukkue on selvästi piristynyt viime kierroksilla. Rögle on sarjan selvästi heikoimpia joukkueita, eikä normaalipäivänä joukkueella ole mitään palaa vahvan Skelleftean edessä.

kuponki

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Chicago – Calgary

Vierasjoukkue Calgary Flames on aloittanut alkukauden todella heikosti, sillä viidestä ottelusta kasassa on ainoastaan neljä voittoa. Chicagolla on vieraissa ollut ongelmia, mutta kotona homma on toiminut. Blackhawks on materiaaliltaan selvästi vahvempi eikä joukkueella pitäisi olla ongelmia kaataa vierailijoita. Laitetaan lapulle isäntien moneylines-voitto.

Spartak Moskova – Torpedo Nizhni Novgorod

Torpedo on päästänyt sarjassa vähiten maaleja, sillä omissa on kolissut 24 otteluun ainoastaan 44 kertaa. Spartak Moskovan peleissä on myös nähty erittäin vähä maaleja, sillä joukkueen maalinteko on tökkinyt pahemman kerran, mutta puolustus on toiminut. Näiden kahden joukkueen kohtaamisessa tuskin maaleilla herkutellaan, joten pistämme lapulle alle 5,5 maalia.

kupo

Coolbetin 150€ bonus talteen!