Lätkätuplaus: HPK ja SaiPa iskevät yhteen todellisessa kuuden pisteen ottelussa

Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com
Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com

Lätkätuplaus on edennyt jo viidenteen päivään ja panokset ovat sitä myötä kasvaneet jännittävän suuriksi. Tässä perjantain lappu ja perustelut!

Muista osallistua myös Coolbetin ilmaiseen talviurheiluvisaan, jossa jokainen osallistuja palkitaan! Kaikki kyselyn maaliin selvinneet palkitaan 10€ ilmaisvedolla! Lisätietoa kampanjasta löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

Lätkätuplaus:

HPK – SaiPa

Hämeenlinnassa pelataan isojen panosten peli, kun tiukasti pudotuspelipaikkaa metsästävä HPK saa vieraakseen SaiPan. Joukkueiden välillä on eroa 10 pistettä SaiPan hyväksi, mutta HPK:n vire on sitä luokkaa, että joukkue saattaa raapia senkin vielä kiinni runkosarjan aikana. HPK:n riveistä löytyy poikkeuksetta kuumia pelaajia tällä hetkellä ja voitot seuraavat tekemistä. Kotiyleisö ja perjantai-ilta tarkoittavat sitä, että HPK ei ainakaan varsinaisella peliajalla häviä.

Timrå – Tingsryds

Tässä ottelussa kohtaavat koko Ruotsin HockeyAllsvenskanin vähämaalisimmat joukkueet, sillä Timrån peleissä nähdään keskimäärin 4,3 maalia ottelua kohden, kun Tingsrydsin lukema on 4,6 maalia. Maanantaina 1-0-voiton napannut Timrå on pelannut tällä kaudella 43 peliä ja vain 9 ottelua ovat tarjonneet yli 5 maalia. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja myös molemmat ne otteluvat ovat jääneet alle 6 maalin.