Lätkätuplaus: Tuplausviikko huipentuu viimeiseen päivään!

Lätkätuplaus #7 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus päättyy sunnuntaina joko todelliseen jättipottiin tai karmaisevaan pettymykseen. Tässä päivän valinnat!

Lätkätuplaus:

IF Björklöven – HC Vita Hästen

Päivän ensimmäinen kohde tulee Ruotsin Allsvenskanista, jossa kohtaavat Björklöven ja HC Vita Hästen. Sarjassa viidentenä oleva kotijoukkue on äitynyt mainioon vireeseen ja joukkue on voittanut viidestä viimeisestä pelistä neljä. Ainut tappiokin tuli vasta jatkoajalla kolmantena olevalle Leksandsille. Sen sijaan vierailija HC Vita Hästen on voittanut viimeisestä yhdeksästä pelistä ainoastaan kaksi ja muuten tilille on tullut jopa selviä tappioita. Vieraissa joukkue ei ole voittanut ainuttakaan peliä varsinaisella peliajalla eikä sellaista tule myöskään tänään. Lapulle 1X.

Carolina – New York Islanders

Sunnuntain toinen kohde tulee NHL:stä, jossa kohtaavat pirteästi pelanneet Carolina ja New York Islanders. Kummankin joukkueen hyökkäyspelaaminen on pirteää ja maaleja syntyy kovaan tahtiin. Molempien vahvuus löytyy ehdottomasti hyökkäyksestä, sillä puolustus ja maalivahdit aiheuttavat välillä harmaita hiuksia. Laitetaan tähän peliin yli 4,5 maalia.

Aikaisempina päivinä on vedetty sen verran isompia kertoimia kiinni, että tänään riittää hieman pienempi kerroin, jota voittosummaksi saadaan 1280 euroa, joka on 10 euron panoksella tuplauksen päätepysäkki. Tästä johtuen tämä 1.84 kerroin on oikein oiva sunnuntaille.

Vedot sisään NordicBetillä!