Lätkätuplaus: Päivän kohteet tulevat HockeyAllsvenskanista

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus on edennyt kolmanteen päivään ja tänään lapulle valikoitui tupla Ruotsista, jossa HockeyAllsvenskan tarjoilee neljä peliä keskiviikkoiltaan.

Lätkätuplaus:

Almtuna – Timrå

Päivän molemmat kohteet tulevat Ruotsin HockeyAllsvenskanista, jossa pelataan neljän ottelun kierros. Sarjaa johtava Timrå on päästänyt 15 ottelussa ainoastaan 20 maalia, joten ottelua kohden määrä on vain 1,33 maalia. Myös Almtuna on puolustanut kohtuullisen hyvin ja joukkue on päästänyt vähemmän maaleja kuin moni kärkipään jengi. Kotijoukkueen hyökkäys on kuitenkin tukkosta, minkä vuoksi sarjasijoitus on yhdeksäs. Tässä ottelussa jatkuu sama trendi eikä maaleilla juhlita. Alle 5,5 maalia on oiva valinta.

Troja/Ljungby – Leksands

Kotijoukkue Troja/Ljungby on tehnyt sarjassa vähiten maaleja, sillä keskiarvo ei yllä edes 2,0 ottelua kohden. Leksands on päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja, mikä onkin ollut avain voittoihin. Leksands ei ole napannut mitään murskavoittoja, vaan pisteet ovat tulleet tiukkojen taisteluiden jälkeen. Sellainen on luvassa myös tänään.

150 € bonus Coolbetilta!