Lätkävihjeet: Jokerit laittaa ottelusarjan tasoihin Hartwall Arenalla

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

Lätkävihjeet tulevat tänään Jokerit-TsSKA Moskova -otteluun, johon Coolbet tarjoaa järjettömän kertoimen! Tässä illan tipsi!

KISA: Veikkaa Jokerit-kamppailun avausmaalia – voita VIP-liput NHL-matsiin!

Lätkävihjeet:

Jokerit – TsSKA Moskova

Jokerit nappasi viime ottelussa uskomattoman voiton, kun helsinkiläiset hakivat KHL:n historian pisimmästä kamppailusta kavennuksen sarjaan. Nyt joukkue pääsee yrittämään sarjan tasoitusta kotiyleisön edessä eikä tunnelmaa tule puuttumaan, sillä Hartwall Arena on näillä näkymin loppuunmyyty.

TsSKA Moskova onnistui nappaamaan edelliseltä vierailulta voiton, mutta silloin Jokereiden kokoonpano oli erittäin siipirikkoinen, mutta tästäkin huolimatta Jokerit oli erittäin lähellä voittoa.

Nyt kokoonpanoon on saatu pari tärkeää pelaajaa ja kaiken lisäksi edellinen voitto on tuonut hirmuisen määrän itseluottamusta. TsSKA onkin inhottavan tilanteen edessä, sillä pukukopissa alkaa olemaan valtavat paineet ja tappio rassaa varmasti pääkopassa.

Jokereiden voitosta on tarjolla niin maukkaita kertoimia, että ehdottomasti hypätään isäntien kelkkaan. Coolbet tarjoaa Jokereiden ML-voitosta kertoimeksi hurjan 8,00, joten se kannattaa ehdottomasti lunastaa!

Myös Coolbetin vanhat asiakkaat pääsevät nauttimaan omasta tarjouksesta, sillä tarjolla on 10€ ilmaisveto!