Lätkävihjeet: Liiga-kierrokselta pari poimintaa perjantaille

Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!
Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!

Lätkävihjeet tulevat tänään Liigasta, jossa pelataan kuuden ottelun kierros. Yksi päivän herkullisimmista kohteista on Pelicans.

Coolbetilla käynnistyy aina perjantaisin Triplaus-kampanja, jossa tarjolla on 2000€ Jackpot. Nyt lähdetäänkin rohkeasti päivän lapulla mukaan jättipotin tavoitteluun.

Lätkävihjeet:

Jukurit – Lukko

Sarjassa viimeisenä oleva Jukurit on voittanut 13 ottelusta vain kolme ottelua. Lukko on aloittanut kauden loistavasti, mutta nyt alla on kaksi tappiota. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen päättyi Lukon voittoon numeroin 4-1. Vierailijoiden peli on ollut hyvässä muotissa ja Pekka Virran lätkä tuottaa tulosta. Lapulle Lukon ML-voitto.

Pelicans – TPS

Lahdessa iskevät yhteen kaksi sarjan kuuminta, kun Pelicans isännöi TPS:ää. Turkulaisjoukkue kärsii pahoista loukkaantumisista, sillä riveistä puuttuu sekä Eric Perrin että Ilari Filppula. Kaksikon poissaolo jättääkin suuren loven vierailijoiden hyökkäykseen. Sen sijaan Pelicans saa riveihinsä NHL:n harjoitusleiriltä Suomeen saapuneen Libor Sulakin, jonka pitäisi debytoida tänään Liigassa. Myös tuore hyökkääjävahvistus Jesse Saarinen pelannee tänään. Pelicans nappaakin tänään voiton siipirikkoisen TPS:n kustannuksella.

Coolbetin Triplauksessa 2000€ Jackpot!

Lisää vedonlyöntivihjeitä löydät Pallomeri.netin Vedonlyöntivihjeet lähteistä -osiosta!