Lätkävihjeet: USA nujertaa Ruotsin U20 MM-kisojen välierässä

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

U20 MM-kisat lähestyvät huipennusta, sillä edessä on jo välieräottelut. Tästä lukuun lätkävihjeet illan Ruotsi-USA-otteluun.

Osallistu: Ruotsi – USA -KISA! – lähimmäksi veikanneelle kaksi leffalippua!

Lätkävihjeet: Ruotsi – USA

USA on laitettu todellakin testiin jo MM-turnauksen aikana, sillä joukkue on koki katastrofaalisen tappion Slovakialle, minkä jälkeen maa kokosi loistavasti rivinsä. Tilille tulikin erittäin maukkaat voitot Kanadasta, Suomesta sekä Venäjästä.

Ruotsin tie välieriin on ollut huomattavasti helpompi ja puolivälierissä esitys oli jopa yllättävän vaisu Slovakiaa vastaan. Materiaaliltaan joukkueet ovat aika lähellä toisiaan, joten sieltä puolelta on vaikea etsiä sen suurempaa suosikkia. Kotietu ja pieni kaukalo kääntävät vaakakupin kuitenkin jenkkien puoleen.

Laitetaan USA:n voiton kylkeen vielä myös Valko-Venäjän yli 2,5. Karsintasarjassa Tanskaa vastaan pelaava Valko-Venäjä hävisi avausottelun uskomattoman sulamisen jälkeen numeroin 4-5. Maa on kuitenkin suosikki otteluun ja eiköhän ottelussa nähdä tuttuun tyyliin jälleen maaleja.

KERTOIMIIN!

Unibet tarjoaa 20€ ilmaisvedon U20 MM-kisojen finaaliin uusille asiakkaille! Katso tarjouksen lunastamiseen liittyvät säännöt TÄSTÄ LINKISTÄ!