Coolbet: Lauantaihin huumaa ilmaisella Coolpickzilla!

Coolpickz-kierros jälleen lauantaina

Lauantai on lätkää täynnä ja Coolpickz tarjoaa sinulle mahtavan mahdollisuuden tienata euroja täysin ilmaiseksi. Jokaisella kierroksella on jaossa 750€ takuupotti ja viikoittain jaossa vielä 1500€ lisäpotti. Nyt rivi sisään ja jännittämään.

Coolpickz on yhteistyökumppanimme Coolbetin järjestemä vakioveikkaus tyylinen kilpailu, jossa punnitaan lätkätietämystä 1×2 -periaatteella. Osallistuminen ei vaadi sinulta mitään sijoittamista, sillä kilpailu on täysin ilmainen ja voit parhaassa tapauksessa voittaa jopa 1500€ viikoittain.

Coolpickz on ollut ennen vain jalkapalloon sijoittuva kilpailu, mutta nyt tällä kaudella tarjonnassa on myös lätkäveikkaus, joten myös me Laitataklauksella lähdemme mukaan viikoittain ja tarjoamme valintamme teille koko kauden ajan.

Coolpickzin lätkäkierros starttaa tänään 17.00, joten lähde mukaan näyttämäään kykysi ja tienaa tietämykselläsi mukava summa euroja.

Ässät – JYP

Porissa on lauantaihuumaa parhaimmillaan, kun Jyväskylän ylpeys JYP tulee testaamaan Ässien loistavaa kotivirettä. Ässät on pelannut kotonaan alkukauden aikana nyt kuudesti vain kerran Porista on lähtenyt täysi pistepotti vierailijoiden matkaan.

Ässien pelaaminen ja onnistuminen elää tällä hetkellä kotiyleisöstä ja tuosta buustista koko joukkue on lähtenyt lentoon. Porilaiset ovat tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa ja pieniä ihmeitä täytyy tapahtua, mikäli JYP pystyy Porista hakemaan mukaansa täydet pisteet.

Valinta: Ässät 2.20

New York Islanders – Anaheim Ducks

Maailman paras kiekkosarja NHL saatiin käyntiin vihdoinkin ja nyt myös Coolpickzin viikon rivissä on mukana yksi ottelu Pohjois-Amerikan puolelta.

Rivissä mukana oleva ottelu New York Islandersin ja Anaheim Ducksin välillä pelataan maanantaina Suomen aikaan 01.00 alkaen. Molemmat joukkueet pelaavat jo tulevana yönä. Islanders vierailee Washington Capitalsin vieraana, kun taas Ducks vierailee Pittsburgh Penguinsin vieraana.

Ensi yön ottelu voi muuttaa molempien joukkueiden kokoonpanoa, joten on vaikea lähteä ennustamaan Coolpickzin rivissä mukana olevaa peliä. Me kuitenkin luotamme historiankirjoihin ja lyömme otteluun kotivoittoa sekä maalijuhlia.

Valinta: Islanders ja yli 5,5 maalia

Iske Coolpickzin valinnat täältä!

Tässä meidän valinnat kierrokselle:

coolpickz-2

Miten Coolpickz pisteet kerääntyvät?

Saat pisteitä ottelun lopputuloksen kertoimen mukaan. Esimerkki: Ässät – JYP, kerroin kotivoitolle 2.20, tasapelille 4.40 ja vierasvoitolle 2.45. Jos valitset kotivoiton ja Ässät voittaa, saat 2.20 pistettä tästä ottelusta.

Valitsemasi suurimaaliset ottelut tuottavat pisteitä seuraavasti:

6 maalia = 1 piste

7 maalia = 2 pistettä

8+ maalia = 3 pistettä

Valitsemasi vähämaaliset ottelut tuottavat pisteitä seuraavasti:

0-3 maalia = 3 pistettä

4 maalia = 2 pistettä

5 maalia = 1 piste

  • Maalimäärien perusteella annetaan pisteitä vain valitsemistasi suuri- tai vähämaalisista otteluista
  • Kokonaispistemäärään lasketaan oikein veikattujen otteluiden kertoimien mukaan annetut pisteet, suuri- ja vähämaalisista otteluista kertyneet pisteet sekä Facebook-jaosta saadut pisteet
  • Et voi vaihtaa veikkaustasi enää sen jälkeen, kun olet lähettänyt sen kertaalleen. Tulokset ja palkinnot päivitetään viimeistään 24 tuntia viimeisen ottelun päättymisen jälkeen.