Lauantain Prime Time NHL tarjoaa eväät Triplaukseen

Lauantain Prime Time NHL tarjoaa eväät Coolbetin Triplaukseen. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa. Tänään ratkaistaan jatkopaikka sunnuntaille.

Poimi 10€ riskitön veto lätkään!

Kuten alla löytyvästä Triplauslapusta saattaa havainnoida, on tänään ennakkosuosikit vahvaa valuuttaa. Boston Bruinsilla on vastassa viime aikoina otsikoissa ollut New York Rangers. Rangersin sesonki onkin ollut heikko ja joukkue on jo ulkona pleijareista. Sen sijaan Bruins varmistelee vielä kotietua ja tasoituksella uskalletaan nostaa kotijoukkue lapulle.

Triplauksen täydentävä kohde saadaan myös Prime Timesta. Pittsburgh Penguins saa vastaansa kauden meemijoukkueen, Buffalo Sabresin. Penguinsillä on edessä viimeinen runkosarjan matsi ja Pens pyrkii varmistamaan oman divisioonansa kärkipaikkaa. Sabres on mukana näissä karkeloissa enää vain pakon sanelemana ja eiköhän isännät sitä hyödytä heiluttamalla verkkoa useampaan otteeseen.

KERTOIMIIN!