Lauri Korpikoski sivuun viikkojen ajaksi – epäillään sydänlihastautia

Lauri Korpikoski sivuun viikkojen ajaksi.
Lauri Korpikoski sivuun viikkojen ajaksi.

Lauri Korpikoski sivuun tositoimista useiden viikkojen ajaksi, kertoo TPS omilla verkkosivuillaan. Suomalaishyökkääjällä epäillään sydänlihastautia.

TPS:ään täksi kaudeksi palaava Lauri Korpikoski joutuu viikkojen mittaiselle huilille, sillä miehellä epäillään sydänlihastautia. TPS kertoi asiasta omilla verkkosivuillaan.

– Korpikoski on sivussa useamman viikon harjoittelusta ja pelaavasta kokoonpanosta epäillyn sydänlihastulehduksen vuoksi. TPS tiedottaa tarkemmasta toipumisaikataulusta asian tarkentuessa, TPS:n lääkäri Niklas Lindblad kertoi.

Korpikoski on luonnollisesti pettynyt tilanteeseen, mutta kuten jokaisessa vakavassa terveyteen liittyvässä asiassa, on mies tyytyväinen, että ongelma havaittiin ajoissa ja sitä alettiin hoitamaan.

– Olo tuntuu jo nyt huomattavasti paremmalta. Elämä on joskus tällaista, mutta hyvä, että tätä asiaa ryhdyttiin tutkimaan perusteellisesti. Nyt keskitytään lepäämiseen ja joukkueen kannustamiseen uuden kauden kynnyksellä, Korpikoski pähkäili seuran nettisivuilla.

– Pettyneille kannattajille haluan sanoa sen, että oma pettymykseni on varmasti satakertainen tällä hetkellä. Pelihalut ovat niin kovat pelata kotikaupungin joukkueen puolesta. Toivon, että kannattajat antavat jätkille nyt kaiken tuen, kun kausi käynnistyy perjantaina kotikaukalossa.

Suosittelemme myös:
Jokerit jatkoi hurjaa virettään – Minsk jäi jalkoihin