Lauri Marjamäki tunteikkaana: ”Kun pettymys tulee, seison onneksi omilla jaloillani”

Lauri Marjamäki oli eilisen ottelun lehdistötilaisuudessa tunteikkaalla päällä.
Lauri Marjamäki oli eilisen ottelun lehdistötilaisuudessa tunteikkaalla päällä.

Lauri Marjamäki oli eilisen Sveitsi-tappion johdosta tunteikkaalla tuulella. Hän muun muassa halusi kiittää perhettään sekä ystäviään.

Suomen päävalmentajana toissa syksyn World Cupista lähtien toiminut Lauri Marjamäki epäonnistui tulospuolella pahemman kerran, minkä johdosta hän joutui Suomen kiekkofanien hampaisiin. Arvostelua ja kritiikkiä tuli paljon – siis todella paljon.

Lisää kuraa oli luvassa eilen, kun Leijonat kärsi puolivälierissä tappion Sveitsiä vastaan. Voitolla Suomi olisi edennyt välieriin Kanadaa vastaan, mutta tälläkin kertaa mitalipelit jäivät vain haaveeksi. Samalla kyseinen ottelu oli Marjamäen viimeinen Leijonien penkin takana. Hän nimittäin siirtyy seuraavaksi Helsingin Jokerien päävalmentajaksi.

MUISTA MYÖS:
Unibetiltä ennenaikainen joululahja: Näet kaikki MM-pelit ilmaiseksi!

Marjamäen viimeinen lehdistötilaisuus Leijonien riveissä meni haikeaksi ja tunteikkaaksi ymmärrettävistä syistä. Kyseessä on nimittäin ollut poikkeuksellisen kuoppainen tie.

– Oli se raskasta. Kun joskus on voittanut jotain, tuntuu häviminen pahemmalta. Täytyy kiittää kotijoukkoja ja kaikkia läheisiä ihmisiä: välillä on ollut todella vaikeaa. Turha sitä on kieltää, Marjamäki kertoi kyyneleet silmissä Leijonat.com:n mukaan.

Kuten jo yltä voit lukea, Marjamäki halusi erityisesti kiittää läheisiä ihmisiä, kuten perhettään ja ystäviä.

– Kun pettymys tulee, seison onneksi omilla jaloillani. Siitä olen ylpeä – mulla on noin hyviä ystäviä ja perhe tukena.

Suosittelemme myös:
HPK:n Jesper Lindgren NHL-sopimukseen! Suuntana Toronto