Lauri Tukonen ja Lukko purkivat sopimuksensa – ura ohi?

Lauri Tukonen ja Lukko ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.
Lauri Tukonen ja Lukko ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lauri Tukonen ja Lukko purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Tukonen pelasi edellisen kahden kauden aikana vain 32 ottelua.

Suomalaishyökkääjä Lauri Tukonen oli omina juniorivuosinaan todellinen supertalentti, minkä vuoksi hänet varattiin NHL:ään numerolla 11. Ura Pohjois-Amerikassa jäi lopulta kuitenkin vain kolmen kauden mittaiseksi, eikä hän pelannut NHL:ssä kuin viisi ottelua ilman tehopisteitä.

Tukonen on kärsinyt lähes koko uransa ajan ilkeistä vammoista. Esimerkiksi viimeisen neljän kauden aikana Tukonen on pelannut Liigassa vain 73 ottelua, eli keskiarvolta reilut 18 kamppailua per kausi.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tukonen teki vuonna 2016 kolmen vuoden mittaisen sopimuksen Rauman Lukon kanssa, jonka piti ulottua siis tulevaan kevääseen saakka. Nyt osapuolet ovat kuitenkin purkaneet sopimuksen yhteisymmärryksessä.

– Haluamme kiittää Lauria yhteisistä vuosistamme. Hän on tarjonnut Lukolle ja koko sinikeltaiselle kiekkoyhteisölle hienoja hetkiä ja muistoja. Toivomme Laurille kaikkea hyvää jatkoon, Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala kertoi Lukon verkkosivuilla.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Jesse Saarinen jatkaa Pelicansissa – sopimus julkistettiin tyylillä