VIDEO: Jälleen kolisi – Lauri Tukonen jäi karmean pommin alle

Loukkaantumisista viime vuodet kärsinyt Lauri Tukonen on jälleen joutumassa lasaretin puolelle, kun hän jäi HPK:n Miro Karjalaisen jyräämäksi.
Lauri Tukonen loukkasi itsensä HPK:ta vastaan.

Lukon Lauri Tukonen loukkasi itsensä jälleen, kun hän jäi HPK:n Miro Karjalaisen kovan taklauksen alle. Tukosella on allaan mittava loukkaantumishistoria.

Rauman Lukossa toista kautta pelaava Lauri Tukonen oli aikanaan todellinen superlupaus, sillä Los Angeles Kings varasi miehen ensimmäisen kierroksen yhdeksäntenä pelaajana kesällä 2004.

Tukosen ura Pohjois-Amerikassa ei ottanut kuitenkaan tuulta purjeidensa alle, minkä vuoksi hän palasi takaisin Suomen kaukaloihin kaudella 2008-09.

Yksi Tukosen uran hiipumisen syistä löytyy hänen mittavasta loukkaantumishistoriastaan. Esimerkiksi viimeisen neljän kauden aikana Tukonen on pelannut Liigassa ainostaan 72 runkosarjaottelua. Näistä 15 on tullut tällä kaudella, joissa mies on iskenyt tehot 1+2.

Nyt Tukonen on kuitenkin jälleen loukannut itsensä, kun hän jäi HPK-puolustaja Miro Karjalaisen jyräämäksi. Karjalainen pamautti Tukosta HPK:n maalin takana.

Itse taklauksessa ei vaikuttanut olleen sen suurempia rikkeitä, mutta Karjalainen tuli tilanteeseen kolmantena osapuolena. Tästä syystä johtuen Lukon päävalmentaja Pekka Virta kävi tuomariston kanssa tilanteen jälkeen tulisen keskustelun, sillä Karjalaista ei rankaistu tilanteesta millään tavalla.

Voit katsoa tilanteesta videon alta. Jos et saa videota näkyviin, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lisää Liiga-uutisia voit lukea TÄSTÄ.