Ei ole totta – Lauri Tukonen loukkaantui taas!

Lauri Tukonen ja Lukko ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.
Lauri Tukonen ja Lukko ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lukon Lauri Tukonen on ollut viime vuosina todellinen epäonnensoturi loukkaantumisten suhteen. Tällä kertaa hän joutui lasarettiin heti paluukamppailussaan.

Suomalaishyökkääjä Lauri Tukonen oli 2000-luvun alussa todellinen suurlupaus, minkä vuoksi hänet varattiinkin NHL:ään numerolla 11. Varauksen suoritti Los Angeles Kings, jonka riveissä suomalainen pelasi lopulta vain viisi ottelua.

Tämän ja usean AHL-kauden jälkeen tie vei takaisin Liiga-kaukaloihin. Hän on pelannut Suomen pääsarjatasolla nyt 368 runkosarjaottelua, joista vain 73 on tullut viimeisen neljän kauden aikana.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Vähäinen ottelumäärä johtuu uskomattoman huonosta epäonnesta loukkaantumisten suhteen. Tästä hyvän esimerkin saa heti eiliseltä illalta, kun Lukko kohtasi kotonaan HPK:n. Tukonen teki ottelussa paluun loukkaantumisen jäljiltä, ja jo heti ensimmäisessä erässä hyökkääjä joutui pukuhuoneen suojiin vamman vuoksi.

Kamppailu oli Lukon kannalta muutoinkin murheellinen, sillä joukkue menetti Tukosen lisäksi myös Ville Vahalahden sekä Jyri Marttisen loukkaantuneiden listalle. Kolmikko tekee sairastuvalla seuraa konkaripuolustaja Janne Niskalalle.

Tukosen uratilastoihin pääset käsiksi tästä.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018