Leijonat ei toista kertaa Valko-Venäjälle nöyrry – tasoituksella kerrointa ylös!

Pikkuleijonat kärsi jälleen murskatappion Hlinka Gretzky Cupissa.
Pikkuleijonat kärsi jälleen murskatappion Hlinka Gretzky Cupissa.

Leijonat koki jääkiekon MM-kisoihin valmistavassa ensimmäisessä harjoitusottelussaan yllättävän jatkoaikatappion Valko-Venäjälle.

Leijonat hallitsi Turussa pelatussa harjoitusottelussa pelitapahtumia Valko-Venäjää vastaan mielinmäärin, mutta vieraat onnistuivat kaikkien yllätykseksi kampeamaan ottelusta voiton jatkoajalla lukemin 3-2.

On kuitenkin äärimmäisen vaikea nähdä, että Lauri Marjamäen suojatit kompuroisivat toistamiseen Valko-Venäjää vastaan, kun joukkueet kohtaavat toisensa tänään Hämeenlinnassa käytävässä harjoitusottelussa kello 18:30 alkaen.

ÄLÄ UNOHDA:
Suomi – Valko-Venäjä -kisa! Lähimmäksi veikanneelle 50 euroa pelirahaa

Suomi vei ensimmäisessä ottelussa laukaukset peräti 50-21, mutta se kuuluisa maalinteko tuotti vaikeuksia, eikä myöskään valkovenäläisvahti Ivan Kulbakovin suoritusta sovi väheksyä. Jos meininki pysyy tänään samana, siis pelinhallinnan osalta, on vaikea uskoa, että Valko-Venäjä kykenisi samanlaiseen urotekoon.

Coolbet tarjoaa Leijonien kahden maalin voitolle kertoimen 1,75 ja siihen on hyvä tarttua tänään. Mikäli nimittäin Suomi saa maalihanansa edes hieman paremmin auki kuin ensimmäisessä kohtaamisessa, kahden maalin voitto on enemmän kuin mahdollinen.

Tokihan rohkelikot voivat lähteä hakemaan Valko-Venäjän tuplayllätystä erittäin maukkaalla kertoimella 6,56; myös tasapeli antaa oivan kertoimen 5,75 ja eilisellä kaavalla se siis toteutuisi.

Leijonien kokoonpanot otteluun löydät TÄÄLTÄ.