Leijonat murskasi Ruotsin – kaksi maalia viimeiseen 15 sekuntiin

IIHF ennakoi Suomen menestysmahdollisuuksia kevään MM-kisoihin.
IIHF ennakoi Suomen menestysmahdollisuuksia kevään MM-kisoihin.

Leijonat murskasi Ruotsin illan EHT-ottelussa, joka miteltiin Tshekissä. Suomi iski kamppailuun uskomattomat seitsemän maalia.

Leijonat kohtasi tänään illalla perinteikkään verivihollisensa Ruotsin. Kyseessä oli Tshekissä pelatun EHT-turnauksen viimeinen kamppailu.

Suomi pelasi läpi ottelun todella komealla tasolla, mikä näkyi kamppailun lopussa myös tulostaululla. Leijonat nimittäin vei pelin nimiinsä lopulta hurjin lukemin, 7-3. Suomen maalintekijöinä kunnostautuivat Antti SuomelaOlli PalolaHenri JokiharjuJuuso PuustinenPekka JormakkaVille Pokka sekä Sami Sandell.

Huomioitavan arvoista ottelussa oli myös se, että Suomi iski ottelun kolmanteen erään hurjat neljä maalia. Kaiken lisäksi, kun kamppailua oli pelaamatta vain 15 sekuntia, iski Leijonat vielä kaksi maalia. Ensimmäisen näistä sai nimiinsä Pokka, joka laukoi kiekon tyhjään maaliin omasta päästä. Heti tämän jälkeen, ajassa 19:59, Sandell viimeisteli ottelun loppulukemat, kun hän pääsi nokikkain maalivahti Filip Gustavssonin kanssa.

Leijonien valmistautuminen jatkuu seuraavan kerran 26.4., kun Ruotsissa pelataan EHT-turnaus nimeltä Sweden Hockey Games. Suomi kohtaa ensimmäisessä kamppailussaan Venäjän.

Suosittelemme myös:
Kaikkien aikojen esitys – Växjö Lakers dominoivaan mestaruuteen