Leijonat taipui Venäjälle niukasti – Jere Innalan hylätty maali puhutti

Venäjä voitti Leijonat niukasti Ruotsin EHT-turnauksen avausottelussa lukemin 3-2. Jere Innalan hylätty kavennusosuma herätti keskustelua.


KILPAILU: Voita Leijonien fanipaita omalla nimellä & pelinumerolla!


Leijonien startti Venäjä-otteluun ei sujunut suunnitellusti. Venäjä karkasi avauserässä jo kahden maalin karkumatkalle, kun Artyom Minulin ja Ivan Chekhovich onnistuivat maalinteossa.

Toisessa erässä myös Suomi pääsi pöllyttämään maaliverkkoja. Asialla olivat Leijonien kakkosvitjan laitahyökkääjät Niko Ojamäki ja Jere Innala. Ojamäki syötti vastahyökkäyksestä kiekon Innalalle, joka laukoi kiekon vastustamattomasti verkon perukoille.

Kolmannessa erässä Suomen puolustajaparille tuli Venäjän siniviivalla harmittava moka, josta Vladimir Butuzov pääsi karkaamaan läpiajoon, josta hän ei erehtynyt.

Lopussa Suomi haki vimmatusti kavennusosumaa. Kun ottelua oli muutama minuutti jäljellä, löysi Innalan laukaus jälleen Venäjän maaliin. Osuma kuitenkin hylättiin, sillä juuri ennen kiekon menemistä maaliin, oli Venäjän maalivahti Alexander Samonov tönäissyt maalin pois paikoiltaan. Tilanne oli harmittava, sillä ilman maalin siirtymistäkin kiekko olisi pomminvarmasti mennyt maaliin.

20 sekuntia ennen päätösvihellystä Juuso Puustinen onnistui kaventamaan lukemiksi 3-2, mutta Leijonat ei saanut sen jälkeen enää luotua lyhyessä ajassa maalipaikkaa.

Suomen pelit jatkuvat lauantaina kello 13.00 alkavassa ottelussa Tshekkiä vastaan.

Jere Innalan komea 2-1-kavennusmaali videon muodossa:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: IL: Jukurit virittelee siirtopommia valmentajamarkkinoilla – Olli Jokisesta tulossa joukkueen uusi päävalmentaja