Leijonien matka alkuun Helsingin illassa!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Vihdoinkin päästään ottamaan esimakua World Cup -kiekkoon, kun Leijonat ja Ruotsi ottavat yhteen Hartwall Areenalla kenraaliharjoituksen muodossa. Illasta tulee täydellinen tykitys ja tästä Leijonien matka kohti Torontoa alkaa.

Tätä on odotettu ja vihdoinkin World Cup -huuma ja Leijonien matka alkaa. Maailman parhaat pelaajat valtaavat Helsingin ja katsojille tarjotaan sirkushuveja isolla kädellä.

Hartwallin hornankattila on valmiina ottamaan Leijonat vastaan valtavalla huutomyrskyllä. On vaikea edes kuvitella, mitä paikalla olevat saavat kokea, sillä tälläistä NHL-pelaajien määrää ei Suomessa ihan jokapäivä näe.

Homman nimi on täysin selvä. Lähdetään antamaan Ruotsin pojille opetus jääkiekosta ja sen myötä on hyvä suunnata katseita hiljalleen kohti Torontoa.

Vedonlyönnin kannalta ottelu on todella haasteellinen, sillä molemmilla joukkueilla on niin järjettömästi taitoa askissa, että matsissa voi tapahtua, mitä tahansa.

Me Laitataklauksella katsomme kuitenkin ottelun kulkua puhtaasti sinivalkoisten lasien läpi ja lähdemme lyömään betsejä Leijonien kautta. Tosiasia tässä on kuitenkin se, että Ruotsin joukkue on niin timanttinen, että helpolla suomipoika ei tule tänään pääsemään.

Katseet iltaan

Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki on todella luottavainen tulevan ottelun alla, vaikka ryhmällä on vasta muutama jääharjoitus alla ennen suurta kenraaliharjoitusta.

– En ehkä odottanut niin paljon, mitä olen nähnyt. On tuntunut hyvältä, jätkät ovat erittäin motivoituneita, ja kyllä se on tosiasia, että kolmen harjoituksen jälkeen kaipaa jo peliä, Marjamäki kehuu joukkuettaan MTV Sportille.

Koko Suomen kansa odottaa innolla jo tulevaa iltaa, mutta matsista saa enemmän irti pienellä panoksella vedonlyönnin kautta ja me tarjoamme teille muutaman täkyn.

Yhteistyökumppanimme Coolbet on päättänyt laittaa uuden vaihteen silmään tässä ottelussa ja se näkyy kertoimissa ja kohteiden määrässä. Tarjolla on myös runsaasti maalintekijävetoja, joten tulemme poimimaan myös muutaman punalampun sytyttäjän mukaan.

Ottelun kulku tulee olemaan molemmille joukkueille pelitavan opettelua ja ketjukoostumusten testausta, joten tämän puolesta molemmat joukkueet tulevat lähtemään otteluun suhteellisen varovaisella pelaamisella.

Tämä tietenkin tarkoittaa automaattisesti, että ottelussa ei tulla näkemään mitään maalien ilotulitusta vaan puolustuksen kautta mennään kohti järjestelmällistä voiton tavoittelua.

Suomen kerroin voitolle on hilattu reilusti yli kahden, joten se houkuttelee tottakai. Sinivalkoiset lasit on tiukasti päässä, joten Leijonien voitolle heitetään suurin repullinen. Poimimme kuitenkin Ruotsin leiristä yhden maalintekijän mukaan, jotta Coolbetin kohteiden tarjonta saadaan käyttöön kokonaisuudessa.

Tässä valinnat

Suomi 2.45

Alle 4,5 maalia 2.25

Valtteri Filppula 5.30 (tekee ainakin yhden maalin)

Joonas Donskoi 4.50 (tekee ainakin yhden maalin)

Oliver Ekman-Larsson 8.00 (tekee ainakin yhden maalin)

 

Kohteet talteen Coolbet 100% bonuksella!