Leijonille jo neljäs voitto putkeen! Nyt jalkoihin jäi Tshekki

Ensi vuoden MM-lohkot selvillä - Suomi ja Iso-Britannia samaan lohkoon

Suomi nappasi iltapäivän ottelussaan kolme pistettä Tshekin kustannuksella. Samalla voitto oli Leijonille jo neljäs voitto putkeen.

Suomen Leijonat nappasi iltapäivän ottelustaan komean voiton, kun se onnistui kaatamaan Tshekin hurjin lukemin, 5-2. Leijonien maalintekijöinä kunnostautuivat Julius HonkaAntti SuomelaTuomas KiiskinenToni Rajala sekä Tommi Kivistö.

Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka Suomi iski jopa viisi maalia, löytyi joukkueen riveistä tästäkin huolimatta viisi maalintekijää. Sama tilanne oli myös edellisessä EHT-turnauksessa, kun Suomi voitti Ruotsin lukemin 7-3.

MUISTA MYÖS:
KISA: Veikkaa NHL-pelien tulokset ja voita PlayStation 4 -pelikonsoli!

Leijonat aloitti ottelun komeasti, sillä se johti kamppailua ensimmäisen erän jälkeen 2-0. Toinen erä oli Leijonien osalta maaliton, mutta päätöserässä Suomi iski jälleen kolme täysosumaa. Tshekin maalit tulivat sen sijaan toisessa ja kolmannessa erässä.

Voitto oli samalla Suomen neljäs peräkkäinen. Se on voittanut putkensa aikana Tshekin kahdesti sekä Ruotsin ja Venäjän kertaalleen. Leijonilla on mahdollisuus venyttää voittoputkeaan huomenna, kun se saa vastaansa rakkaan länsinaapurimme Ruotsin.

Suosittelemme myös:
Mahtavaa! Pikkuleijonat eteni MM-finaaliin – Ruotsi nollattiin välierässä!