Klassikkovideo: Lennart Petrell vetää hutipommin – tuomari levyksi laitaan!

Suomen ja Ruotsin välisessä maaottelussa nähtiin erikoinen tilanne, kun HIFK-ikoni Lennart Petrell taklasi toisen päätuomareista vasten laitaa.

Klassikkopätkässä palataan vuoden 2008 kevääseen. Tuolloin Suomi ja Ruotsi pelasivat ennen MM-kisoja harjoitusottelun keskenään.

Tuohon aikaan juuri 24 vuotta täyttänyt HIFK:n voimahyökkääjä Lennart Petrell metsästi paikkaa kevään MM-miehistöstä Leijonien harjoitusleirillä. SM-liigassa hänellä oli allaan kohtalainen kausi: 48 ottelussa 10 maalia ja 17 syöttöpistettä.

Harjoitusottelussa Ruotsia vastaan Petrellille tapahtui huvittava moka. Hän oli menossa taklaamaan Ruotsin puolustajaa, joka kuitenkin väisti taitavasti vauhdilla tilanteeseen polkenutta Petrelliä. Tuon seurauksena ”Lennun” pusu päätyikin osumaan ottelua tuominneeseen venäläistuomariin, joka paiskautui laitaa vasten taklauksen voimasta. Selkeä vahinkotilanne ei kuitenkaan johtanut rangaistukseen.

Erikoinen tilanne nauratti niin Petrelliä itseään, vaihtopenkillä istunutta Marko Anttilaa kuin ottelua selostanutta Antero Mertarantaakin.

Lennart Petrell vetää komean taklauksen – kohde vain on väärä

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Bobby Orrin ”lentävä maali” ratkaisi Stanley Cupin