Leo Komarov sai tontin 1. ketjusta – loukkaantui ja autettiin kaukalosta

Leo Komarov kärsi viime yön ottelussa mitä todennäköisimmin polvivamman.
Leo Komarov kärsi viime yön ottelussa mitä todennäköisimmin polvivamman. Kuva: Getty Images

Viime yö oli Toronto Maple Leafsille murheellinen, kun Boston Bruins murskasi sen 3-7-lukemin ja Leo Komarov joutui jättää ottelun kesken.

Leo Komarov sai oivan näyttöpaikan Boston Bruinsia vastaan pelattavan ottelusarjan toiseen otteluun, kun hänet nostettiin Toronto Maple Leafsin ykkösketjuun.

Kokeneen suomalaisen nautinto loppui kuitenkin lyhyeen, sillä Bruinsin Kevan Millerin taklaus toisessa erässä johti tiettävästi Komarovin polvivammaan ja peli oli ”Leksan” osalta paketissa. Osapuolten polvet kolahtivat tilanteessa yhteen ja Komarov oli kaksikosta se, joka joutui ottamaan tilanteen huonossa asennossa vastaan.

MUISTA MYÖS:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!

Komarov, joka tarvitsi apua poistuakseen kaukalosta, kävi kokeilemassa vielä yhden vaihdon verran, mutta jalka ei kestänyt ja Maple Leafs ilmoitti jo pelin aikana, ettei suomalainen palaa kaukaloon.

31-vuotiaan suomalaisen vamma näytti sen verran kivuliaalta, että monet Maple Leafs -fanit hyvästelivät Komarovin sosiaalisessa mediassa. Hänen sopimuksensa on katkolla tämän kauden jälkeen, Maple Leafs ei suurella todennäköisyydellä tule tarjoamaan jatkoa ja ilmassa onkin ollut huhuja paluusta KHL:ään.

Lisäksi Bruins näyttää ainakin kahden ensimmäisen ottelun perusteella mahdottomalta pysäytettävältä Maple Leafsille, joten kanadalaisseuran kausi saattaa ylipäätään päättyä todella lyhyeen.

Komarovin tämän kauden ottelukohtaisiin tilastoihin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Bostonin ykköstrio riehui 14 pisteen illan – David Pastrnak 3+3!