Venäläissivusto uumoilee – Leo Komarov neuvottelee KHL-sopimuksesta

Venäläisen uutissivuston mukaan Leo Komarov neuvottelee parhaillaan paluustaan KHL:ään.
Venäläisen uutissivuston mukaan Leo Komarov neuvottelee parhaillaan paluustaan KHL:ään. Kuva: Getty Images

Venäläissivusto Championat kirjoittaa, että Toronto Maple Leafsin Leo Komarov olisi palaamassa KHL:ään. Sivuston mukaan neuvottelut on jo aloitettu.

Toronto Maple Leafsin Leo Komarov pelasi uransa kenties parasta jääkiekkoa kaudella 2015-16, kun hän iski vaahterapaitojen riveissä 67 otteluun komeat 19 maalia ja yhteensä 36 tehopistettä.

Kyseessä oli hänen nelivuotisen NHL-sopimuksensa toinen kausi ja kaikki näytti hyvälle. Raastavan pelityylin lisäksi Komarov oli todistanut, että hän kykenee NHL-tasolla myös koviin maalimääriin. Vielä tästäkin seuraavalla kaudella mies iski 82 kamppailuun 14 maalia.

Meneillään olevalla sesongilla meno on ollut kuitenkin hankalampaa. Ajoitus on myös huono, sillä Komarovin sopimus on umpeutumassa. Vastuu on pienentynyt, kuten myös maalimäärät, minkä lisäksi Komarov on kärsinyt loukkaantumisesta maaliskuun puolivälistä saakka.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Siinä missä hän tekee juuri paluutaan takaisin pelikentille, on hän myös aloittanut neuvottelut KHL:n suuntaan, mikäli venäläissivusto Championatia on uskominen. Sivusto ei kuitenkaan kerro, minkä joukkueen kanssa Komarov on neuvottelut. Huhu on myös syytä ottaa vastaan pienellä varauksella, sillä kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Venäjän media huhuilee NHL-tähden saapuvan KHL:ään.

Komarov on edustanut KHL:ssä aiemmin Dynamo Moskovaa, missä hän oli fanien suuri suosikki. Hän pelasi seuran riveissä 210 runkosarjaottelua, joissa mies teki 44 maalia ja yhteensä 110 tehopistettä.

Komarovin uratilastoihin pääset tästä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!